4th of July!

See on ikka ääretult põnev, kui erinevad võivad aastad olla.

Eelmisel aastal 4. juulil nautisin ma päikest Ocean beachil, mängisin vahukommisõda ja käisin öösel võhivõõrastega skinny dippimas. Ameeriklastel on see ju suur pidupäev ja seda tähistatakse ikka suurelt. 
Sellepärast ma täna meenutangi, kui äge, raske, meeldejääv ja uskumatu oli minu eelmine suvi. Olin täiskasvanu, vastutasin enda eest, pidin hakkama saama väga keeruliste olukordadega, olin rahatu ja kodutu, aga näed, ellu jäin. Sain sealt kaasa tohutu kogemustepagasi, olgugi, et veetsin USAs vaid kolm kuud.
Peale käesolevat suve lähevad kõik minu rahasäästud järgmise aasta reisifondi. Ma tahan jälle midagi meeletut kogeda! Ma tahan maailma avastada ja tegelikult tahaksin ma nii väga näha veel kord inimest, kes mu San Diego viimased nädalad parimaks muutis. Aga lootust on, et ühel päeval me mõnes eksootilises kohas kohtume, nagu kokku leppisime. 🙂
Kui kedagi peaks huvitama, siis SIIT leiab minu unistuste suve blogi.

Aga ega Eestis ju ka midagi viga pole. 😀 
Lootust on, et soojad ilmad ka kohale jõuavad ja nii nagu kirjutasin, toob juuli (ja tegelikult ka august) endaga kaasa palju põnevaid väljasõite. 
Annan siinkohal aga ühe suure lubaduse: Tahan olla järgmine suvi paremas vormis, kui ma sel aastal olen!
(Poetasin eile õhtul isegi pisaraid, sest ma lihtsalt vihkan seda pilti, mis mulle peeglist vastu vaatab.)
Eile veetsin mõnusa päeva vanematega Pärnus. Käisime shoppamas (sain omale vaid kummikud, sest mitte miski lihtsalt ei sobinud mulle), pidasime jõe ääres piknikku ja pistsime jalad merre. Olgugi, et ma olen ju juba “nii suur inimene”, on mul sellegipoolest tore oma ema ja isaga ringi tiirutada. Kuigi, mnjah, ega minagi mõnest sõbrast ära ei ütleks, kellega koos ilusaid paiku avastada.. aga see selleks, olen loner edasi 😀
Nüüd aga nädalavahetus ees ja minul plaanid kõik tehtud. 
Mõnusat nädalavahetust, armsad lugejad!
Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: