• Home
  • Määratlemata
  • “A white cloth falls on your heart; How beautiful you are – the winter loves us, because only lovers have a pure heart.”

“A white cloth falls on your heart; How beautiful you are – the winter loves us, because only lovers have a pure heart.”

Päevad lähevad kuidagi eriti kiiresti.

Esmaspäeva õhtul vedasin end jälle linna ja olin seal kuni teisipäeva õhtuni. Igati mõnus äraolemine parima kaaslasega. Elu on täitsa ilus.

Täna püüdsin hästi tubli olla ja peaaegu tuli välja ka. Õppisin natuke ja hästi natuke suutsin trenni ka teha, pluss käisin koeraga jalutamas. Ilm oli täna vapustav! Vot selline peabki üks korralik talveilm olema. Kohe kohe vean oma tagumiku aga Tallinnasse ja sealt bussiga Tartusse. Palun hoiame kõik mulle pöialt, et homne eksam hästi läheks, kuluks jälle üks natuke parem hinne ära.

Olen unustanud kirjutada oma kompuutertomograafia uuringu vastusest. Käisin arsti juures eelmisel neljapäeval, samal päeval kliinilise psühholoogia eksamiga. Kuna mulle konkreetset aega ei antud, vaid öeldi et tule 9-14 vahel, vedasin ma end juba 9.30 sinna, sest 12.15 hakkas eksam. Ootasin ukse taga üle 1,5 tunni. Hakkasin juba vaikselt närvi minema, sest eksamile küll hiljaks jääda ei tahtnud.

Lõpuks sain ma ikkagi arsti jutule ja vastus oli kiire. Operatsioonile vaja minna. Sain lõpuks vastuse, miks mul nii tihti põskkoopapõletikud on ja salapärased peavalud said ka lahenduse. Põhimõtteliselt on mul koopad mingit jura täis vms ja need on nüüd vaja puhtaks teha. Aga võibolla ma sain valesti aru, aga noh, umbes midagi sellist. Opiaja sain aga alles 9. jaanuariks 2015. 😀 Kena aastake oodata, jõuan veel mõned antibiootikumikuurid enne seda teha. *sülitab kolm korda üle õla*

Kui eksamitrall läbi, annan teile ka teada, kui hea õpilane ma olen ja mis hinded sel semestril ÕISis vastu vaatavad.

Nagu juba mainisin, Tutermaal oli täna nii ilus:
(Tegin peaaegu kõik pildid päikese poole, nii tark laps olen.)

Kui meie kiisumiisu on eriline poseerija, siis koerast on üsna võimatu “poseeritud” pilte saada, ta on meil vist häbelik tüdruk.
Musidkallidpaid,
Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: