• Home
  • Määratlemata
  • “All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

Päevad lähevad kodus nii kiiresti.

Käisin eile vanaema juures ja õhtul onuperel külas. Olin vanematele kaine autojuht ja sain koju alles pool kolm öösel. Aga tegelikult oli lõbus. Onu pani ka tähele mu kaalukaotust. Oeh, it means so much to me! 🙂

Täna käisin Liise, Johanna ja Kaiega jalutamas. Päike oli küll mõnus aga tuul selle eest väga karm ja üsna ruttu hakkas külm. Jõudsin nüüd õhtul vanaema juurde. Nägin tädi ja vanatädi ära, keda polnud ammu näinud. 🙂 Ja Eesti laulu peab ka kindlasti vaatama. Kas teil on oma lemmik? Emme tegi nii head kooki ja mu lemmikut vaniljekreemi. Maiustame ja vaatame saadet perega. 🙂

Ma muidugi jõudsin vahepeal kaks tundi magada ka. Nii mõnus oli. Naudin oma suurt voodit, 😀

Tahtsin tegelikult kirjutada ka sellest, miks ma blogi kinni panin, aga mul pole selleks täna tuju.

Olge tublid,
Laura!

PS! Nüüd saab lennupileteid vaatama hakata.. ma päriselt lähengi suveks ära!!!! :)))))

Naljakas pilt meie klubiskäigust. 😀

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: