“As long as you’re moving, it’s easier to steer.”

Mul on uudis.

Ma KOLIN, peale reisi. Ühikaelust on siiber saanud ja heade kokkulangevuste tõttu sain Linda endisesse korterisse toa. Hind on soodne, koht ideaalne ja ma saan lõpuks oma toa. See pole küll üüratult suur, kuid igati mõnus. Mul on väike küsimus ka sellega seoses. Ega kellelgi pole kuskil seismas või jalus mõnd kušettvoodit, sellist voodit, millel on kast all? 
Naistepäev möödus vahvalt. Olgugi, et ilm oli päeval K O H U T A V, vedasime V-ga end Aurasse sulistama. Ei jäänud minagi lilleõieta täna. 🙂 Kuulsin, et kodus ootab mind ka mõni lilleõis ja isa lausa helistas mulle. Vahva! 🙂
Laupäeval Aurasse minek oli muidugi viga. Inimesi oli mustmiljon, enamus lastega pered. Pesu- ja riietusruumis hakkas mõnest emmest küll kahju. Kellel üks, kellel kaks last kantseldada, riietada, pesta jne, samal ajal pidid nad ennast ju ka riietama ja pesema. Oleks hea meelega mõnda lausa aitama läinud, aga ma ei olnud kindel, kas see ikka paslik oleks olnud. Aga teada värk, et naised saavad kõigega hakkama. 
Nüüd ootab mind aga neuroloogia konspekt ja tuupimine. Mulle nii meeldib. NOT.
Ahjaa… kuna ma siin ikkagi näen ja saan aru, et mul on raske stabiilselt hästi ja korralikult toituda, mõtlesin, et ehk peaks tegema väikse investeeringu ja toitumisnõustajat külastama. Kas keegi teist on ehk käinud nimetatud inimese juures? Kas oli abi ja raha väärt? Ehk teab keegi Tartus mõnd head nõustajat ka? Kaua ma raban trenni teha, kui kaal nagunii ei lange, sest toitumine ei toeta mu tervislikke liikumisharjumusi.
Mõnusat nädalavahetust, kullapaid.
Laura. 

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: