“Be willing to be a beginner every single morning.”

Kui mõnus on hommikuti ärgata siis, kui uni ära läheb, mitte äratuskella plärina peale. Homme ja ülehomme sama moodi! Laiskus on üks hirmus haigus ja vaadake kõik, kes veel vähegi saavad, et end selle eest hoiate.

Mitu korda saab inimene samasse ämbrisse astuda enne, kui ta päriselt asjast õpiks ja sama viga enam ei teeks? Täitsa kohe loll on olla. Eks omad vitsad peksavad alati kõige valusamalt. Lisaks sellele ei mõista ma, kuidas tundub mõne jaoks nii raske asju täiskasvanute moodi lahendada? Jah, tegime vea, mõlemad tegime, aga kas sellepärast tasub kõigele vesi peale tõmmata? Aru ma ei saa..

Jõudsin üle pika aja soome keelde täna. Seal oli samamoodi loll olla, ei osanud suurt midagi. Harjutamine pidi meistriks tegema, võibolla hakkan ma kunagi soome keelest siiski aru saama. Höpö höpö!

Veedan pika nädalavahetuse seekord kodus. Tundub, et tuleb üle pika aja taas jalg ka Keilasse tõsta. Kuidagi üldse ei kutsu enam sinna. Olen oma Tartu eluga nii ära harjunud ja rahul ka, et isegi koju ei kipu enam nii tihti. Muidugi on tore koduseid näha ja oma voodis magada ja neid väheseid sõpru näha, kes seal pool on, aga koduselt tunnen ma end siiski siin Tartus. Mulle meeldib see iseseisvus, mis mul siin on. Pean iseenda eest ise hoolitsema, saan ainult iseendale loota. Ma ei pea kellelegi aru andma, käin kus tahan, teen mis tahan ja kellega tahan. Olen iseenda peremees, ma ei sõltu kellestki.

Tegin blogisse ka väikse küsitluse, et uurida, mille kohta teie heameelega loeksite? Hirmus tahtmine on selle blogiga midagi asjalikku teha, et see poleks lihtsalt üks randoomne “tegin seda, käisin seal” jora. Nii et andke aga teada, võite mulle kirjutada ja joonistada ka! 🙂

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: