“Bedroom is where the magic happens.”

Veetsin täna ühe toreda päeva Monikaga shopates ja õhtul Keilas Rokipeol. Mulle ei meeldinud seekordne rokikas, aga eks see ole maitse asi. Peale üritust läksime tüdrukutega Platsi istuma. Mul on tõesti hea meel, et ma ei pea Keilasse oma jalga tihti tõstma. K O H U T A V!

Mu tuba on aga nii kodune ja hubane, et ma hea meelega veedaksin järgmised kaks päeva ainult voodis teki all.

“Jõuluootus minu toas.”

Seda, et ma oma voodit armastan, olen ma vist juba piisavalt mitu korda siin blogis maininud. Praegu on see tuba kuidagi eriti .. minulik.

Küünalde põletamine on mu lemmiktegevus pimedal ajal. Praegugi istun vaid küünlavalgel. Täiendasin oma küünaldevarusid täna päris korralikult ja kavatsen Tartus ka olemise jõulusemaks muuta.
 

 Kuidas Teie oma kodusid jõulude eel kaunistate?

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: