Bosu ja Lasnamäe MyFitness

Olin mina täna öösel H. juures Lasnamäel ja ma ei saanud ju ometi täna trenni minemata jätta. Kuna meie tänane päevaplaan oli üsna tihe pidin ma tunniplaanist valima ajaliselt sobivaima. Selleks osutus täna Bosu.

Kõigepealt tundsin ma end seal Lasna MtFitis nagu võõrkeha. Eesti keelt kuulsin ma ainult klienditeenindajalt, kes mulle rõõmsalt ilusat päeva soovis. Muide, mulle tundub, et MyFit on klienditeeninduselt küll üks parimaid. Siiani on kõik leti taga olnud teenindajad väga sõbralikud ja äärmiselt meeldivad olnud. Isegi oma lollidele küsimustele olen vastused saanud. 😀

Aga trenni juurde tagasi minnes…

Saali minnes tegin kõike teiste järgi. Treenerit veel polnud ja noh, kui raske see bosu valimine ikka võiks olla. Pärast nägin, kuidas kõik jalaga oma bosusid katsusid ja katsetasid. Ma nüüd ei teagi, miks see vajalik on ja kas kõik bosud polegi siis ühtemoodi?

squats

Pilt SIIT.
Selliseid harjutusi tegime päris palju.

Enda arvates sain trenniga päris hästi hakkama. Sammukombinatsioonide õppimine ei ole minu jaoks väga keeruline. Raskeim oli bosul tasakaalu hoidmine. Trenn võttis tegelikult päris läbi ja oli ilmselt päris efektiivne. Eks ole näha, kas homme mõned lihased ka tunda annavad. Eile olid mul näiteks Synrgy’st küll mingid kummalised lihased valusad, mõnuus! 😀

Samas pole selline “aeroobikalaadne” trenn ikka päris minu jaoks. Mulle ikka meeldivad need tüüpilised jõuharjutused ja muu selline.. raskem (?!) trenn. Seega ma pole päris kindel, kas sinna trenni tagasi lähen.

Aga üldiselt on põnev erinevaid asju proovida ja katsetada. Niimoodi võib ju veel midagi lahedat peale BodyPumpi leida. 🙂

Millised teie lemmiktrennid on? Mida kindlasti veel proovima peaksin? Ise võtan hoogu, et spinningusse ka jõuda.

Ilusat nädalavahetuse algust!

Laura.

PS! Tähistame homme mu ema 50. sünnipäeva. Leidsin alles täna sobiva kleidi ja see oli suurus 36!!! Selline ümber ja kehasse kleit, nr 36 ja minu seljas?? 

4 kommentaari

 • Heleri

  10. apr. 2015 at 09:34

  Bosud on tõesti erinevad. Vastavalt sellele, kui palju nad õhku täis on, on seal peal tasakaal parem/halvem. Kui väga vetrub ja vajud sinna sisse, siis on ilmselgelt liiga tühi ja tasakaalu võimatu saavutada. Samuti mida kõrgem on bosu, seda rohkem nõuab pingutust selle peale ja maha astumine ning pulss läheb kõrgemaks.

  Vasta
 • SallyL.

  10. apr. 2015 at 10:28

  Tartus kõht, selg, tuhar trennis kasutatakse bosu. Ma ühe korra olen sinna jõudnud ja väga intensiivne trenn oli, peaks ütlema. Mul higi voolas ja lihased valutasid mitu päeva pärast :D.

  Vasta

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: