Toidupäevik 09.-15.03 | Esmaspäev

11039738_1046544832029492_1888941641_n

Võtsin AskLaura postituse alla tulnud mõttest kinni ja otsustasin end proovile panna. Püüan terve nädala üles märkida kõik, mis suhu satub ja võimalusel kõik üles pildistada.

Olen taas FitLapiga sõber ja tänased toidud on kõik sealt pärit. Olgugi, et ma võtsin eelmise nädala vabaks ja sõin nii nagu ise heaks arvasin juhtus ikkagi nii, et enamus minu toidud olid just sellest programmist pärit.

Tänane päev nägi välja selline:

6.30 enne trenni 1 banaan.

9.15 hommikusöök – munapuder singi ja tomatiga, kõrvale jõin tassi teed.

hommikusöök

13.00 lõunasöök – kohupiimasheik mango, maitsestamata jogurti ja kohupiimaga. Heaven!

lõunasöök

17.15 õhtusöök – kapsahautis kartuli ja hapukoorega. Enne sööki jõin tassi teed.

õhtusöök

21.00 hiline õhtusöök – keefiri-mango kokteil.

hiline õhtusöök

Selline menüü täna. Alanud nädal toob endaga aga sõbranna sünnipäeva ja piljardiõhtu sõpradega. Eks ole näha, mis siis suhu rändab. *paneb ahvatlustele vastu*

Olen viimase nädala jooksul oma unereziimiga tegelenud. See tähendab, et kell 22 panen kõik vidinad kinni ja poen teki alla. Hiljemalt 22.30 ma magan. Mulle tundub, et asi juba mõjub, sest täna hommikul oli üsna kerge trenniminekuks 6.15 ärgata. 🙂 Tegelikult magasin ma nädalavahetusel põhimõtteliselt 12 tundi järjest (sorri, musi), eks see aitas ka natuke taastuda ja pingetest lahti saada.

Teie võite mulle aga kirjutada, kas teid selline postituste-sari üldse huvitab. Ma ise olen plaani võtnud seda terve nädala teha ja eks ole näha, kuidas õnnestub.

Laura.

PS! That feeling, kui sa saad meili, et oled eelmisel semestril õppinud piisavalt hästi, et õppetoetust saada! Jess!!

3 kommentaari

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: