Eneseimetleja ehk palju pilte minust

Päevad saavad kohutava kiirusega läbi. Eksam tuleb aina lähemale. Nädal aega veel!

Aga ega mul jutusoont polegi, tulin siia selleks, et juba eelmisel nädalal lubatud pildid üles panna.

Siin nad on:

DSC_0257

DSC_0259

DSC_0269

DSC_0270

DSC_0273

DSC_0306

DSC_0313

DSC_0317

DSC_0346

DSC_0347Kask Laura 🙂

Ühel pildil oleks justkui väike “hint“, kes taipab ära, millest räägin? 😛

Nüüd aga rõõmsalt jälle õppima.
Laura.

17 kommentaari

 • Mariliis

  26. mai 2015 at 07:29

  Mina läksin otse loomulikult piltidelt beebikõhtu otsima.. don’t ask. 😀 Igaks juhuks ütlen ära, et ei leidnud. 😀 Sõrmus paistab päris paljudel piltidel, nii et ma ei suutnud end veenda selles, et see õige “hint” on.

  Vasta
  • Laura

   26. mai 2015 at 08:20

   Väga hea pakkumine, aga BP litsentsi mul veel käes pole. 🙂 Nii kui kool läbi saan oma energia kõik sellele suunata.

   Vasta
 • Sally

  26. mai 2015 at 10:13

  Appi, ma olen nüüd vist neli korda käinud neid pilte jõllitamas siin ja no mina ei teaa, mis “hint” siin kuskil peitub :D. Sedasi pole üldse aus oma lugejatele teha ja ma ei oska mitte midagi pakkuda ka :D.

  Vasta
  • Laura

   26. mai 2015 at 10:15

   Ma pööraks küsimuses sõnale “justkui” väga suurt tähelepanu. 😀
   Eks ma olen jah veidi õel, tuleb välja. *evil laugh* 😀 Aga vähemalt sain lugejad mõtlema. 😀

   Vasta
 • Grete

  27. mai 2015 at 10:16

  Oehh, nii raske ülesanne. Ja niimoodi kavalalt sa oma lugejaid köidad! Uskumatu 🙂
  Aga proovin siis ka midagi pakkuda. Tolle pildi peal, kus sul pöidlad püsti, sa hüüaksid justkui “AAA”. Ehk siis eksam võiks ju saada sooritatud hindele A. Võib-olla täitsa pange panen, aga mis seal ikka 😀
  Päikest!

  Vasta
  • Laura

   27. mai 2015 at 10:18

   Teeme nüüd nii, et see sinu pakkumine ongi õige, eks!! 😀 Selle üle oleks ma hiiiglama rõõmus. Aga noh, arvestades mu õppimise tempot, siis oleks natukene narr A-d loota. Samas, äkki mul on hea kaitseingel või midagi! 🙂
   Pai sulle! 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: