Esimest korda BodyCombatis + muud juttu ka

Tahtsin oma BodyCombati kogemusest juba reedel kirjutada, aga siis mõtlesin, et ootan järgmise päevani ja vaatan, mis lihased sellest trennist arvavad. Aga laupäeval oli ju Kloogaranna festival ja ma jõudsin koju alles kell 2 öösel ja eile.. eile olin ma lihtsalt laiskus vol 500000.

Läksin reedel BC-sse ikka väga värisevate jalgadega. Kujutasin juba ette, kuidas ma seal nagu peata kana olen ja millestki midagi aru ei saa. Tegelikult asi nii hull polnudki, mõne sammukombinatsiooni jaoks pidin küll pingsalt treenerit jälgima, et lõpuks aru saada, mida käed-jalad tegema peavad, aga üldiselt oli isegi tehtav.

Ilmselgelt ei suutnud ma neid lööke nii intensiivselt teha, kui treener ja kogenumad, aga laupäevane lihasvalu andis märku, et ega ma vist päris niisama ei vehkinud küll. Tundsin mingeid selliseid lihaseid, mille olemasolust mul aimugi polnud. Naljakas 😀 Päris keeruline oli Kloogaranna festil Smilersile, Inesele ja Taukarile lava ees näppu visata, kui käed ja õlad valusad olid.

Ma pole küll kindel, kas ja kui palju ma veel BC-sse satun, sest BodyPump ja BodyAttack on siiski mu lemmikud, aga vahelduse mõttes on mõnus midagi muud teha. NTC-sse tahaks küll rohkem jõuda, aga trenniajad üldse ei sobi.

Järgmisena tahaks ära proovida BodyBalance’i ja Pilatese.

Tegelikult ei tea ma üldse, mis saab siis, kui töö peale hakkab. Kas ma üldse jõuan linna sõita, et trennis käia? Eks ole näha. Lahe oleks, kui saaks Keila Tervisekeskuses BP-d anda ja siis hoopiski seal treenida. Aga… seal on ju trennide valik ikka päris piiratud ja .. ah, pole mõtet asjadest ette rutata.

Mul tuligi praegu meelde, et ma pole kirjutanud ikka, mis mu edasised plaanid BP-ga on ja kas minust siis tegev treener ka saab või ei.

Agaa….

H. tuleb homme lõpuks tagasi! See tähendab ilmselt seda, et ülejäänud nädal saab blogis üsna vaikne olema, sest eks meil ole vaja natuke aega tagasi teha. Kolmapäeval lähme näiteks ühte vanalinna külaliskorterisse kvaliteetaega veetma. Ja siis tahaks koos mustikale minna.. ja igasuguseid asju veel.

Lisaks sellele sai meil H.-ga täna 10 kuud koos oldud. Tegelikult ju üsna lühike aeg, aga mulle tundub nagu ma teaks teda juba aastaid. Vahva igatahes, sest kõik on endiselt suurepärane! 🙂

DSC_0131 (1)

Laura.

Aga selleks, et blogi vaikust leevendada, tule hakka Laura Tartus Facebooki sõbraks. Sinna kirjutan ma ikka aeg-ajalt kiireid sissekandeid oma tegemistest ja mõtetest.

 

8 kommentaari

 • kristel

  27. juuli 2015 at 04:15

  Ah, ma tulen alati BC-st nii hea emotsiooniga ära, alati higi voolab juba soojenduse lõpus ja pärast on head energiat õhtuni välja. Küll aga asi, mis ma märkasin (ma ei tea, vb see sulle ei kehti) – kuna mul on kalduvus küünarliigesel ja põlvel minna ülesirutusse kergesti, siis pean mina neid lööke, eriti sirgeid tegema hästi valitsetult. Esimeses trennis vehkisin niisama ja pärast ei saanud valu tõttu käsi kõverdada mitu päeva. Aga mulle muidugi need löögitrennid on üldse südamelähedasemad kui niisama kargamised – maadlemine on lahe 😀 väga vinge igatahes, et sa uusi asju proovid!

  Vasta
  • Laura

   27. juuli 2015 at 04:23

   Mulle jäi ka väga hea emotsioon, higistasin nagu koll ja trenni lõpuks olin mega läbi. 😀 Mul õnneks seda probleemid pole, BP-s ei tohi põlvi ja küünarnukke lukku lasta, nii et sellega sain hakkama. Eks see maitse asi ole jah, kellele mis stiilid kõige rohkem meeldivad. Sellepärast ongi lahe erinevaid trenne proovida, et leida lõpuks need kõige lemmikumad + keha saab ka vaheldust. 😉

   Vasta

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: