• Home
  • Määratlemata
  • “Feeling lost, crazy and desperate belongs to a good life as much as optimism, certainty and reason.”

“Feeling lost, crazy and desperate belongs to a good life as much as optimism, certainty and reason.”

“Some people stand out in the crowd. 
Some people you find are perfect for you are far away. 
Some people you realize you would do just about anything to be with and make happy.”
– aka Lucky me ehk mul on üks sõber.

Noh, ärkasin mina hommikul üles, et soome keele KTks korrata ja vahepeal tuli isegi tunne, et ma täitsa oskan. Ja siis, saan KT ette ja … “MIS ASI SEE ON?” Palun teeme nii, et ma saan piisavalt punkte ja ma ei pea seda uuesti tegema.

Õhtuks oli mul kokku lepitud väike vesipiibu-istung Katrega. Täitsa tore oli jälle üksteise tegemistega järjepeale saada ja lobiseda.

Nüüd puhkan natsa ja siis teeme Pireti ja Tiinaga Rüütli tänavale ringi peale. Lihtsalt, et saaks pead tuulutada ja kodust välja. Täna lihtsalt ei ole minu päev. Võtan linna peale fotoka kaasa, olgugi et Tartus pole millimeetritki lund, on Raekoja plats nii ilus!
Update: Nii kiiresti, kui plaanid tekivad, need ka muutuvad. Peatuulutus jääb täna ära.

Homme väike shoping-tuur ja siis koju.

Angela killunurk:
Ta lihtsalt on nii äge. Üks hetk ta tuleb ja istub mu põlve peale, näitab mulle totraid videosid ja kallistab mind, noh, nii nagu elukaaslased ikka. Teine hetk aga.. hoia piip ja prillid. Mõni inimene on aga vihasena nii naljakas, nagu Anks seda on. Mina krampides, tema püha viha täis.Täna oli meil näiteks kingadraama, sest “missugune õige tüdruk läheb jõulupeole ilma kingadeta!!!!!!!!” Hea, et ma peksa ei saanud vahepeal. 😀 Kõik lahenes õnneks hästi!

KÜSI KÜSIMUSI!

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: