“Fight against fat – vol 2”

Eile oli 8. märts ja aeg vahekokkuvõtteks.

Minu puhul midagi väga rõõmustavat pole. Kaal seisab, mis on tegelikult üsna loogiline, sest ma olin juba 7-8 kg enne alla võtnud ja teadagi, et kaal langeb alguses kolinal ja mingi hetk jääb seisma. Ümbermõõtudest nii palju, et mõned cm siiski igalt poolt läinud on. Iga päevaga meeldib mulle mu peegelpilt aina rohkem ja enesekindlus tõuseb ka. 🙂

Carmen on tublim olnud. Ta on kaotanud 3 kg ja 4 cm vööümbermõõdust. Mina olen tema üle väga uhke! Igatahes on tegemist väga ilusa naisega.

Aeg lendab nii suure kiirusega, et enam ei ole aega mingiteks vabandusteks.Ilmselgelt olid eesmärgid, mis me 8. märtsiks püstitasime üsna utoopilised, aga sellegipoolest oleme tublid olnud. Ma tahan end suvel palmide ja surfarite pilkude all ikka ju hästi tunda. Nii et, tuleb veel kõvasti kõvasti vaeva näha. Aga motivatsioon on olemas ja see on suur pluss. Püüame Carmeniga üksteisele ikka toeks olla ja üksteist tagant utsitada. Koos on alati kergem. 🙂

Hoidke meile pöialt ja kui peaks keegi olema, kes meile häid nippe ja soovitusi veel anda tahab või isegi meiega ühineda, andke aga teada. 🙂

Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: