• Home
  • Määratlemata
  • “Folks who never do any more than they get paid for, never get paid for any more than they do.”

“Folks who never do any more than they get paid for, never get paid for any more than they do.”

Eile oli mul popipäev. Ma lihtsalt ei viitsinud loengusse minna ja arvasin, et suudan kodus asjalikum olla. Tegelikult suutsin ka. To-do listis olevad asjad said kõik enam-vähem tehtud. Juuksuris käisin ka. Oma kunagise trennikaaslase Agnese juures. Olen hästi valiv, mis puutub sellesse, kes mu juuste kallale pääseb, aga ma jäin tööga rahule nii et võite talle Tartus Sinisalongi külla minna küll. Minu juuksed on nüüd 100x tervemad ja boonusena sain mõnusa punutise ka. Aitäh, Agnes!

Alates ühikast ära kolimisest, olen enda jaoks köögi ja kokkamise avastanud. Päeva nali, ma tean jaa. 😀 Mu pere ja lähedasemad sõbrad naeravad siinkohal ilmselt korraliku kõhutäie. Aga päriselt, ma tõesti teen omale iga päev midagi korralikku süüa, proovin katsetada ja õppida. Muidugi on minu oskused ikka väga minimaalsed, aga ma arenen, ausõna. V on mu toite söönud ja ta on ka elama jäänud. 😀

Eile käisin äsjaavatud Kivi Konsumis nõutult ringi. Tahtsin midagi head õhtuks teha, midagi teistsugust ja sellist, mida ma varem teinud polnud. Oh jummel, kui raske on mõelda välja midagi tervislikku aga maitsvat. Küll mul tuli pitsaisu, siis tahtsin ma wrap‘e teha jne. Peale kümnendat ringi poes otsustasin püreesuppi teha – lillkapsa-porgandi püreesupp it was. Tegin ilma retseptita ja täitsa oma äraarvamise järgi ja minu meelest tuli täitsa hää välja, lisaks kõigele tervislik ka.

Olen püüdnud vältida nisujahu nii palju kui võimalik. Kas te teate, et nisujahu on peaaegu igal pool sees? Täiesti ulme. Ja kui raske on leida poest midagi sellist “näksimist”, et pärast süümepiinadesse ei sure. Ei jaksa ma ka ainult porgandit ja kapsast närida ju. Seega andsin eile järele ja sõin 5 kaeraküpsist.

Seda, kuhu see tänane päev läinud on, ma küll ei tea. Olin juba kella poole kaheksast üleval, sest köh-köh, läksin reede õhtul kell kümme magama. Täielik party-pooper. Oleks, et ma siis asjalikuks oleks suutnud kohe hakata. Suutsin keskpäeval tukkuma jääda ja siis kell kolm kustusin uuesti ära ja magasin 2,5 tundi!!! Ma pidin õppima täna, kohe hästi palju pidin õppima. Oeh, eks tuleb homme siis topelt asjalik olla.

Lõpuks suutsin end ikkagi ülesse ajada ja väikse jooksuring teha. Ma olen ikka nõrk, vaatan minust mööda tuhisevaid inimesi alati suure kadedustundega – millal mina suudan nii vabalt jooksma hakata? Tänane tulemus vaid 1,3 km. 🙁

Järgmise nädala pühendan kardiole. Nädala jooksul pole kaal grammigi muutunud. Nukker aga ikka parem, kui juurde oleks tulnud. Proovin suurema hooga edasi!

Mul on praegu see periood, kus ma klõpsutan peaaegu kõike. 😀

Mustsõstra-apelsini smoothie. 

Eilne hommikusöök – munapuder seente ja tomatiga. 

Minu kaunis ja päris isetehtud püreesupp. 

Üks õhtu jalutasime Anne kanali ümber. Iga päevaga meeldib mulle Tartu ja mu siinne elu aina rohkem.

Ja selle pildi tegin ma lihtsalt sellepärast, et näidata (ja et mul endal oleks pilt silme eest), milline ma praegu olen. Pikk tee on veel minna. 
Järgmise korrani,
Laura

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: