• Home
  • Määratlemata
  • “Having a sister is like having a best friend you can’t get rid of. You know whatever you do, they’ll still be there.”

“Having a sister is like having a best friend you can’t get rid of. You know whatever you do, they’ll still be there.”

Liise on mulle nagu õde.. õde, keda mul kunagi pole olnud.
 
Pühapäev oli samuti väga meeleolukas ja armas.

Sain Liisega kokku. Nii nagu vanaisa ütles: “Viid meie vanatüdruku välja.” Meile pakkus see lause terve päev nalja. Käisime kinos “Hüljatuid” vaatamas, vanalinnas jalutamas ja Mustas puudlis söömas. Maandusime õhtul Mustamäel Liise vanavanemate (kes ju tegelikult olid ka mulle vanavanemate eest) juures. Vanaema oli teinud väga maitsvat mustikasuppi, mida mina lausa kaks kausitäit ära sõin. Jutustasime vanaema-vanaisaga, jõime veini ja sõime jäätist. Väga armas oli. 🙂 Jõudsime Liisega veel paar filmi ära vaadata ja muidugi oli meil endiselt palju rääkida. Magama jäime vist umbes kolme paiku öösel, ei mäletagi päris täpselt, sest mul on komme poole vestluse pealt lihtsalt magama jääda.

Esmaspäeva veetsin ka seal. Saime veel Liisega lobiseda, vanaema-vanaisaga lõunat süüa. Nad on ikka tõesti armsad ja hoiavad mind endiselt. Mul oli tõesti tore neid näha ja ma tundsin end seal nii hästi. Õhtul koju sõites oli ka selline totter muie näol. Suurepärane nädalavahetus.

Seekord on piltide kvaliteet kuidagi eriti kehv.

“Armastuslood”

Näide sellest, et ma pole kunagi normaalne olnud, eriti Liisega koos olles 😀
Minu süda!

Kuidas siis ikkagi mehele saada? Meil pole Liisega küll plaanis vanatüdrukuteks jääda, ega ju? Oeh, nii palju nalja 😀

Tänase päeva magasin maha. Tõusin alles kell 14 päeval ja pole siiani teki alt välja tulnud. Naudin neid viimaseid puhkepäevi ikka korralikult, kuigi neljapäev-reede tööl olen, aga see on mu eriaalaga seotud ja seega pole mul selle vastu midagi. 🙂

Kallidpaid,
Laura 🙂

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: