• Home
  • Määratlemata
  • “Humor keeps us alive. Humor and food. Don’t forget food. You can go a week without laughing.”

“Humor keeps us alive. Humor and food. Don’t forget food. You can go a week without laughing.”

Nädalavahetus oli vahva. Eile käisin ma näiteks Agnesele patsipunumiskoolitusel modelliks. Sain ise ka targemaks.

Täna ma vihastasin enda peale ikka nii hullusti kohe, et oleks kohe võinud endale paar kõvemat lööki anda. No kuidas saab üks inimene nii loll olla!!!!

Millest ma aga tegelikult rääkida tahtsin…

Keegi kirjutas mulle Aski, et kui vaadata mu toidupilte, mis ma aeg-ajalt netti üles panen, siis on arusaadav, et ma alla ei võta. Mnjah, eks sel inimesel ole ju tegelikult õigus. Ma luban omale nö cheat-day‘sid viimasel ajal natuke liiga tihti. Samas, üles pildistan ma oma toitu väga vähe ja tavaliselt jõuavad Instagrami ja ka siia blogisse just need parimad maiuspalad, mis kindlasti tervislikud pole.

Mulle meeldib söök ja ma pole nõus endale meelepärastest asjadest loobuma. Ma olen valmis piirama “mitteniitervislikeasjade” söömist, aga mitte täielikult loobuma. Nüüd te kindlasti küsite, et kuidas ma loodan siis vormi saada? Üks mu õppejõud ütles, et “ei ole olemas halbu toite, on olemas halvad kogused.” See mu moto ongi, kõike mõistlikuse piirides ja tervislikku rohkem, kui ebatervislikku.

Selleks, et ise ka oma toitumisel paremat pilku peal hoida, mõtlesin, et kirjutan iga päev ülesse, mida ma päeva jooksul söönud olen, ehk teen piltegi. Alustaks näiteks homsest?

Trenn on ka kuidagi soiku jäänud. Eelmisel nädalal ainult kaks korda võrkpalli. Natuke keerulised on ajad praegu, aga ma luban eelkõige iseendale, et asi saab parandatud. Homme ju jälle võrkpall.

Vot nii.

Mõni näide eilsetest patsidest:

Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: