Ilusa pepu nimel ehk varsti annan küll otsad.

Ma ei saa täna liikuda, sest mul on lihtsalt nii valus. Kummardada ei saa, istuda ei saa, no igatepidi on megavalus. 
Eilne jalatrenn läks ilmselgelt asja ette. 😀
Rääkides aga tõsisematel teemadel, siis tegelikult pean vist trenniga natuke koormust maha võtma. Peale eilset kolme joostud kilomeetrit pidin otsad andma. Joosta oli eile kuidagi raske ja seetõttu ma kaua ei punnitanud, samas oli enesetunne nii enam-vähem, käisin veel koeragagi jalutamas. Mõne aja pärast läks süda aga nii pahaks, et olin peaaegu vetsupotti kallistama minemas ja kahjuks polnud see mul esimene kord nii tunda.
Ma küll püüan oma keha kuulata ja mitte üle treenida või pingutada, aga tundub, et midagi siiski ei sobi. Praegu teen päevas kaks korda trenni. Ehk on see siiski liiga palju? Täna on mul nagunii puhkepäev, sest liikuda on võimatu, kuid mõtlesingi üleüldise pausi teha. Vahetada jooksmine kõndimise ja rattasõiduga välja ja rohkem rõhku toitumise peale panna. Vaatame, mis siis saama hakkab.
Kahtlane on see halb enesetunne ikkagi. Pole ma ju enam nii ülekaaluline ja päris spordivõõras ma ka pole. 
Kas keegi teab, mis võib seda halba enesetunnet peale trenni põhjustada ja kuidas seda vältida?

Kaal täna 70,1 kg.

Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: