• Home
  • Määratlemata
  • “It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world.”

“It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world.”

Ise ka imestan, kui asjalik ma täna olnud olen. Eile näiteks olin ma terve päeva pidžaama ja hommikumantli väel ega teinud midagi asjalikku. Lihtsalt istusin tagumikku laiaks. Täna selle eest käisin isegi loengus, kus ma pole juba väga väga mitu nädalat käinud, ja mis kõige toredam, ma sain targemaks ka.

Käisime peale loengut Kalli, Mari ja Tiinaga Pierre’is söömas. Rikkad tudengid nagu me kõik oleme.
Sõin seda:

Ja siis ma tulin koju, lammutasin pappkaste, mis sünnipäevast saati köögis seisid ja hakkasin siis õppima. Ise ka ei usu, kui palju ma ära olen teinud tänase jooksul. Ega nüüd ei saagi omale enne jõule ühtegi logelemise päeva lubada. Aga eks alati ole lihtsam pingutada, kui miskit head peale seda ees ootab.

Palun öelge mulle keegi, kuidas õhtul normaalsel ajal magama jääda? Tahaks ikka nii 23-00i aeg magama minna, mitte 1-2 aeg, aga no kui und ei ole, siis seda ei ole.

Bööö!

Mul on draftidena tegelikult mitu põnevat postitust, aga täna ei ole kindlasti õige päev sealt mõne teie ette toomiseks. Ehk siis millalgi lähitulevikus.

See nädalavahetus tuleb jälle koju sõita ja maha pidada üks sünnipäevapidu. Aga kogu asja juures on kurb see, et Eesti buss (endine SEBE) on ju bussipileti hindu tõstnud, röövlid kurask!

Tegin omale üle pika aja normaalset sööki. Kui keegi oleks aasta tagasi mulle öelnud, et ma pistan täiesti vabatahtlikult omale erinevaid aedvilju suhu, siis ma oleks ta ilmselt kuu peale saatnud, aga nüüd:

Voilaa!! Panniroog kanaga.

Mul oli enne loengusse minekut aega ja siis… olin eputrilla. 😀

Mjäu,
lõbustage mind veel pliis: KÜSI KÜSIMUSI!

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: