Kadunud kui tina tuhka

Ma ei saa siiani aru, kuhu see nädalavahetus kadus. See on tavaline, et need päevad, mida sa nii väga ootad, saavad ruttu otsa. Selle eest oli nädalavahetus emotsioonide rikas.

Sünnipäev aka stiilipidu “moodne mitmevõistlus” möödus super hästi. Janne ja Reijo olid välja mõelnud erinevad spordialad, mis hõlmasid endas näiteks kaugushüpet selg ees, kuulitõuget õhupalliga, kettaheidet papptaldrikuga jms. Terve päeva jooksul kogusime punkte ja päeva lõpuks saavutasin ma auväärse teise koha, mis tõi endaga kaasa ka hõbemedali – täitsa päris medal oli. 🙂 Aitäh neile vahvatele inimestele, kellega see mõnus päev mööda sai veedetud, mulle kulus see igatahes ära.

Pühapäev oli aga see saatuslik päev, kui Liise oma sammud Londoni poole seadis. Panin hommikul temale valmistatud väikse kingi kokku ja pakkisin omad asjad ära. Ja siis oli aeg õeke lennuki peale saata. Lahkuminekud on alati kurvad, kuigi ma ju tean, et ta tuleb sealt mingi aeg tagasi ja on olemas skype ja facebook ja me saame ühendust hoida, aga mõte sellest, et mul pole võimalus teda iga kell näha, teeb meele kurvaks. Ja nii me seal naised kõik nutsimegi. Aga need polnud ainult kurbusepisarad. Mul on väga hea meel, et Liise selle tee ette võttis ja ma loodan, et tal läheb seal kaugel väga väga hästi. Mina hoian oma vanemale (aga mitte alati targemale (: ) õele igati pöialt. Jah Liise, ma ei väsi kordamast, et sa oled mulle nagu suur õde.

Kell oli umbes kuus, kui ma koju jõudsin. Sain veel tunnike perega olla ja siis pidid nad mu juba bussi peale viima. Tulin seekord Tartusse sebe moodsa bussiga, kus sai isegi Superstaari vaadata, väga luks. Aga bussijaamas pidin ma ikka pisara valama, kuidagi raske on mul endiselt kodust ära tulla. Samas on see ju paratamatus, ise ma valisin selle tee. Nii ütles Andri ka mulle, “sina läksid ära ju.” Ega mul ei jää muud üle, kui olukorraga lihtsalt leppida. Eks see olegi üks suur proovikivi meie suhtele, millel täitub nädala pärast 6 aastat. Uskumatu, mis muud! 🙂

Aga ma lõbustan Teid nüüd sünnipäeva piltidega, sest need tõepoolest on naljakad.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: