• Home
  • Igapäev
  • Kuidas ma mitu päeva järjest ainult shoppasin…

Kuidas ma mitu päeva järjest ainult shoppasin…

… ja raha tegelikult väga ei kulutanudki.

Uskumatu, kuhu see eelmine nädal läks. Mul oli kuidagi nii kiire kogu aeg, et jõudsin blogisse alles nüüd.

Ja see leht oli mul lahti vähemalt kolm tundi. Jõudsin vahepeal vanaema juures käia, süüa ja Tartusse minekuks asjad kokku panna.

Anyways..

Eelmine nädal möödus suure shoppamise tähe all. Neljapäeval käisime H.-ga Helsingis. Minu suured ostuplaanid kukkusid suht läbi, sest sooje saapaid ma sealt omale ei saanud ja ilusast mantlist võisin ka ainult und näha. Ometigi läks aeg nii kiiresti, et ega me peale shoppamise suurt midagi teha jõudnudki. Kaks ilusat pluusi ma endale siiski skoorisin.

Ma pean ütlema, et minu meelest on Eestis kõik kaubanduskeskused palju loogilisemalt üles ehitatud. Ma ei tea, aga mulle nt Helsingis olev Foorumi keskus ei meeldi. Nii ebaloogiline kõik.

Kui me neljapäeva öösel lõpuks H. juures maandusime, jäin ma vist enne magama, kui pea patja puutus. Sammulugeja järgi käisime päeva jooksul maha ligi 18 km. Päris hea tulemus. 😀

Aga sellega meie ostlemiseseiklused ei lõppenud. Kuna H. elab põhimõtteliselt Ülemiste keskuse kõrval, ei saanud me ju minemata jätta. Nii, et kui me reedel lõpuks end üles ajasime ja kohutavalt pikalt laiselnud olime, seadsime sammud Ülemistesse. Esimese 20 minutiga olid saapad välja valitud ja peale erinevates poodides sama mudeli hindade võrdlemist, sain mõnusad soojad Riekeri saapad väga hea hinnaga. Mine veel kuskile kaugele (Helsingi on muidugi väga kaugel tõesti..) omale asju otsima. 😀

Mulle uus Ülemiste väga meeldis. Kõige rohkem mulle ilmselt meeldiski see jalanõude osa. Poed olid kõik ühes reas, muudkui käi ühest poest sisse ja teisest välja. Aga minu nõuanne on kõik poed läbi käia, kui midagi konkreetset otsite. Minu ostetud saabaste alghind oli ühes poes 95.99 € ja järgmises poes 74.99 €. Seega päris korralik vahe.

Tegelikult leidsin omale Zarast ilusa jaki/jope ka, mis istus ideaalselt seljas. Aga kuna meil olid veel mõned poed käimata, ei hakanud ma seda kohe ära ostma. Kui ma siis tagasi läksin, minu numbrit enam muidugi polnud. Ilmselt osteti see mu nina alt ära, sest kassade juurde kõndis parasjagu tüdruk sama jopega, kes silma järgi just minule vajalikku M-suurust kandis. Täielik ebajopp.. olin päris kurb, sest jope istus tõesti ilusti kehas ja oli soe ka. Järelikult siis ikka polnud minu jaoks mõeldud.

Aga kiitma pean ka H.-d, kes need kaks päeva minuga truult kaasas käis. Ei virisenud kordagi, andis nõu ja aitas valida. Mina nii hea shopingukaaslane polnud. Käisime eile JÄLLE Ülemistes, sest tegelikult oli H.-l ka uusi saapaid ja sooja kampsunit  vaja, aga mina väsisin ikka päris ruttu ära. Lõpuks hakkasin virisema ka. 😀 Aga vajalikud asjad said siiski ostetud. Tegelikult kuulasime Taukarit ka, kes keskuses mahedat mussi tegi.

Nüüd ei taha ma enam pikka aega ühtegi kaubamaja näha. 😀 Ma ei tea, kuidas ma omale selle uue mantli saan, aga noh, ootan sellega veel natuke. Ehk tuleb veel uut kaupa ja leian just enda jaoks loodud isendi.

Aga kooliasjadega tuli ka tegeleda ja kergelt lolliks minemise tunne on peal. Sellepärast ei kirjuta ma täna ka iga esmaspäevast Kaalust alla postitust, vaid lükkan selle homsesse. Siis olen jälle Tartus, saan end kaaluda (tegelikult ma väga kardan, mis sealt vastu vaatab) ja asja korralikult käsile võtta. Eelnev nädal küll väga eeskujulik polnud. :/ Aga eks ma siis homme muljetan.

Pai!

Laura.

Soome!

lambine

4 kommentaari

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: