Küsimuste küsimise aeg.

Sain blogile uue ilusa headeri. Mulle endale väga meeldib, täpselt minu moodi. Aitäh, Heikki! 🙂
Ja 30 jälgija piir sai ka ületatud. Juhuu!

Seni kuni mina end päikese käes küpsetan, meres suplen ja Küprose ööelus möllan, võiksite Teie kommentaaridesse jätta kõikvõimalikke küsimusi nii toitumise, kaalulangetamise, kooli, elamise, suhete jms kohta. Ja kui ma siis ükskord reisilt tagasi tulen, saan ehk isegi video vormis Teie küsimustele vastata. Nii saate Teie mind paremini tundma õppida ja mina saan teada, mis Teid huvitab. 🙂

Pidage meeles, küsimusi saab esitada ka anonüümselt ja mingeid tabuteemasid pole. (võinoh, ärge päris hullu pange 😀 )

Praegu aga mõnusat augustikuu lõppu ja kohtume kümne päeva pärast. 🙂
PS! Võimalik, et postitan reisi ajal Instagrami pilte, nii et hoidke pilk peal: @lauriitak

Ma ei saa lihtsalt, see tädi on nii naljakas 😀 

ADIOS, amigos! 

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: