Let’s get away..

Kohver peaaegu koos ja reisiärevus ka olemas. Homme ootab meid Kristinaga nädalane puhkus Türgis. Oh, kuidas see ära kulub! Loodame, et saame igasuguseid vahvaid asju seal teha ja võimalusel kõike jäädvustada. Ehk saan siis blogisse ka midagi teistmoodi postitada. 🙂

Eile oli meil neuroloogias test. Ma tõesti ei tea, kes ja kuidas mind kuskilt aitab, aga imekombel sain ma selle arvestatud. No ma tõesti ei osanud enda arvates midagi. Kirjutasin ainult märksõnu ja pooled neistki panin huupi. Mõnes asjas mul vist siiski on õnne.

Ahjaa.. Ma tundsin täna öösel kõige paremat tunnet maailmas. 😀 Ma olin Tartus ära ebatavaliselt kaua ja see tunne, kui sa saad üle pika aja magada kõige-paremas-mõnusamas-mugavamas-oma-voodis on lihtsalt priceless! Magasin nagu titt ja ärkasin mõnusa rahuloluga. Nii vähe ongi õnneks vaja ja päev sai igati positiivse alguse.

Igatahes,
adios ja näeme natuke rohkem kui nädala pärast! 🙂

Laura.

And off we go! 😀

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: