Lõpetamine piltides vol 2

Ma loodan, et kõigi jaanid läksid hästi ja keegi end kuskil pildituks ei joonud. Meie jaanipäev möödus vahvalt aga täiesti alkovabalt, rahulik ja mõnus. 🙂

H. läheb 4. juulil aga 3,5 nädalaks Prantsusmaale ja sellepärast püüame me praegu võimalikult palju koos olla ja midagi korda saata. Teeks ilm ka meiega koostööd, aga kus sa sellega. Igatahes, see on ka põhjus, miks ma ei ole väga aktiivne blogirindel. Oma Facebooki lehele ma ikka kirjutan vahel miskit kiiret. Näiteks seda, et ma eile magistrisse avalduse ära esitasin. Hirmuuus!

Nagu ma (vist) eelmises postituses mainisin, siis ei möödunud päev draamadeta. Plaan oli juustesse lokid teha ja natuke kinni punuda ja siis tekkel pähe. Tegin mina siis oma ägeda lokimasinaga terve pea lokke täis, panin tekli pähe ja… otsustasin sama kiiresti juukseid pesema minna. 😀 Absoluutselt ei meeldinud see pilt. Õnneks ei võtnud juuste pesemine liiga kaua aega ja jõudsin kenasti “soengu” valmis. Jäin rahule, mis siis, et pildistamise ajaks juuksed juba üsna sorakil olid, aga ajame selle vihma süüks.

Kingadega läksin ka alt. Otsisin neid nii kaua ja poes proovisin nii suurust 39 kui 40. 39 justkui pigistas ja kartsin, et lõpetamisel jalg paistes ja võtsin sellepärast 40, sest poes oli nendega väga okei kõndida. No ilmselgelt oli mu jalg paistes hoopis poes mitte lõpetamisel. Ehk siis mul hakkasid kingad loksuma ja lõpuks oli nendega käimine väga vaevaline. Nii kurb, sest mulle hakkasid need kingad nii väga meeldima. Loodan, et saan neid ehk mõnel suvepeol siiski kunagi kanda, mingid tallad sisse ja ehk veab välja.

Vot.

Siin on aga teine ja viimane ports pilte lõpetamisest. 🙂

DSC_0021Issiga.

DSC_0044Kursaõega, kes muide lõpetas cum laude ja seda lapse, pere ja töö kõrvalt. Respekt!

DSC_0056 (1)Kursaõega.

DSC_0094Laura x 2.

DSC_0095Girl power.

DSC_0102Girl power vol 2.

DSC_0121Venna ja tema kihlatuga.

DSC_0139Tädiga.

DSC_0154

DSC_0161Isa ja emaga.

DSC_0171Mi famiilia.

DSC_0175

IMG_6039Onupoeg ja onu tegid nalja. 😀

IMG_6157Meie imeline kursus ja kohustuslik selfie!

IMG_6166 (1)

IMG_6212 (1)Ainuke sõbranna, kes Keilast kohale viitsis ja sai tulla. Sõbranna, keda ma tean juba 3. klassist ja ma olen kindel, et meie sõprus kestab aegade lõpuni. Üks ütlemata suure südamega inimene!

DSC_0182Onu pere. 

IMG_6232 (1)

Koos tädiga. Tema on minu üheks suurimaks eeskujuks ja tänu temale olid minu kolm aastat Tartus palju kergemad, kui ehk mõnel teisel tudengil.

Mul on maailma parim perekond, mis siis, et ka meie peres on aeg-ajalt erimeelsusi ja kummalisi tülisid. See ei vähenda ometi seda tohutut tuge, mis ma neilt iga päev saan.
Üldiselt tundub, et olen ikka issi tütar küll, sest isa ei suutnud pisaraid tagasi hoida. See oli nii siiras ja armas. Mul on vedanud, päriselt!

Hoidke oma lähedasi,
Laura.

6 kommentaari

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: