Nädalavahetus mõnes pildis

Mul oli suur plaan laupäevast üks äge video kokku panna ja palju pilte teha. Tegelikult läks asi natuke teistmoodi. Filmisin küll päris palju, aga no ma ei julge ikka veel panna üles videot, kus ma üksinda kaameraga räägin. 😀 Võib-olla ma kunagi julgen.

Laupäeval käisime Kristinaga Telliskivi kirbukal äri tegemas. Eks me muidugi läksime lootuses, et müüme kõik oma stafi maha ja oleme püstirikkad – Kristina saab katuseraha ja mina reisiraha. Päris nii hästi meil ei läinud, aga ühtteist ikka sai maha müüdud ka. Ilmselt oli vähene müük tingitud ka sellest, et müüjaid oli tõesti meeletult palju ja konkurents seetõttu üsna karm. Aga lõbus oli ikka, nägin tuttavaid nägusid ja Kristinat ka ju üle pika aja jälle.

Loll olin ma küll, sest ma üldse ei arvestanud, et päev nii kuumaks võib minna ja panin jalga mustad teksad. Ärge teie nii tehke, sest tõesti on palav nii. 😀

Jõudsin õhtul veel Monikaga kinos ka käia. Kui päev lõpuks läbi sai ja ma koju jõudsin, vajusin küll kohe magama. Päike väsitab ikka meeletult ja teeb täitsa lolliks. Pühapäeval magasin kaua ja tulingi hopsti Tartusse ära.

Aga siin siis mõni pilt ja üks väike videojupp ka.

Tegin omale korraliku hommikusöögi, et päev üle elada. 

Kiire lõunasöök enne uuesti linna minekut. Ei oska enam gaasipliidi peal süüa teha. Pannkoogid ei tulnud nii esindusliku välimusega, kui Tartus. Aga eks ma õpin.
Istusime Monikaga tunnikese Butterfly lounge’is ka. Ma polnud seal enna käinud aga see kiire külastus jättis küll hea mulje. Joogiks valisime Virgin Maasika Daquiri. Oli maitsev ja täitsa alkovaba. 
Järgmise korrani,
Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: