Ringtreening | MyFitness | Tulevik

Vahel on nii, et justkui nagu ei oskagi blogida millestki. Vaatan mustandite all olevaid postitusi ja ka sealt pole miskit asjalikku võtta.

Aga kirjutada nagu ikka tahaks…

Mul oli täna vaba päev. Mul polegi ammu päris vaba päeva olnud nädala sees. Käisin sel puhul jõusaali ringtreeningus, kuhu ma varem minna pole saanud, sest ajaliselt ei klapi kuidagi. Päris huvitav oli. Sain nippe mida ja kuidas ise treenides teha. Treeneri pilgu all oli päris julge masinaid kasutada ja tehnika sai kindlalt paika.

Otsustasin ära, et kolin ennast siiski MyFitnessi ümber. Sealne tunniplaan on palju tihedam ja annab võimaluse igal ajal (päevasel ajal) treenida. Praegu jäävad paljud TYSKi trennid käimata, sest need lihtsalt ei sobi mu kooli- ja töögraafikutega. Ise olen ma päris põnevil ja eks ole näha, millised muljed on mul siis, kui asi päriselt tehtud. (Nagu oleks hullu elumuutva otsuse teinud. :D)

Ilgelt jama, et see nädal nii tuuline ja kole on. Nii läheks õue jooksma, aga ebapiisava jooksuvarustuse tõttu ma praegu õue ei kipu. Loodame, et uuel nädalal on ilmad taas kevadisemad ja saan oma jooksuvormi edasi arendada. Tundub, et tuleb end ikka Maijooksule kirja panna, siis on mille nimel pingutada.

Tulles aga igapäevasemate teemade juurde, siis on mul kerge paanika tekkimas. Bakaeksam pole enam üldse kaugel ja mina pole selleks veel valmistuma hakanudki. Loodetavasti saame kursakatega järgmine nädal kokku ja paneme sõjaplaani paika, kuidas materjal kokku saada ja kuidas kõik selgeks saada. Päris hirmutav, et üks osa elust hakkab jälle läbi saama.

Mind hirmutab ka tulevik. Loodan sügisest Tartus magistriõppes jätkata, aga mis siis, kui ma sisse ei saa? Sel juhul tuleb ju midagi muud välja mõelda. Vanematele olen ma juba suure suuga lubanud, et koju ma tagasi ei koli (ja oma kassiallergia pärast pole mul seal tegelikult väga mugav ollagi), aga kuhu siis minna? Teadmatus on päris hirmus, aga ju tuleb siis ikka kõik panused sellele panna, et ilusti sügisest edasi õppida saan.


Eelmise nädala küsitluse põhjal arvas enamus teist, et “50 Shades of Grey” raamat oli parem kui film. Sel nädalal tahaks ma teada, kas olete rohkem kassi- või koerainimesed. 🙂

dream-quotes-tumblr-160

Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: