Selle nädala trennid + abipalve

Vedelen diivanil ja ma ei suuda ära imestada, kuhu see nädalavahetus sai. Puhata nagu väga ei jõudnudki.

See nädal on toitumise osas veidi kehv olnud. Tööl oli sel nädalal mitu sündmust, mis tõid lauale igasugust maitsvat kraami. Aga pole hullu, uuel nädalal uue hooga ja paremini. 🙂

Trennide osas on aga väga hea nädal olnud ja selle üle on mul küll äärmiselt hea meel. Ainult reedel oli natuke lahjem päev, muidu olen sel nädalal iga päev midagi teinud.

Esmaspäeval jooksin 7 km ja kõndisin 3 km, sellest kirjutasin ka juba SIIN. Teisipäeval ja kolmapäeval tantsutrennid nagu ikka. Neljapäeval tegin kodus mõnusat jõutrenni. Reede oli lahjem päev, rullitasin vanemate juurde 4 km. Eile käisin CrossFit’i proovimas ja täna tegin sõbrannaga jõusaalis 2-tunnise jalatrenni ja et sellest veel vähe poleks, rullitasime H.-ga 11 km otsa.

Ma olen suht kindel, et ma homme ei liigu. H. saab ilmselt korralikult naerda, kui ma oma puujalgadega ringi rooman. Seega homme kindlasti trennivaba päev.

Eilsest CrossFitist kirjutan üks hetk natuke pikemalt. Homme panen kirja ka oma esimese nädala muljed kupumassaažiga.

Lauriita FB lehel ma juba eile kurtsin, aga täna on asi veel hullem. Mu parema käe ranne valutab päris hullusti ja selle liigutamine on megavalus. Isegi praegu trükkida on valus. Ostsin Ortofeni ja määrisin sellega, ehk annab valu natuke järele.

Tegelikult on mul üks abipalve ka. Otsin inimesi, kes on pädevad rääkimaks laste toitumisest ja trennidest. See tähendab, kedagi, kes oskaks rääkida, mismoodi peaks üks algklassi laps toituma, kui tihti ja palju trenni tegema jne. Mul on üks suurem asi plaanis ja ma vajan sellega natuke abi. Nii, et kui sina oled see inimene, siis kirjuta mulle või kui sa tead kedagi sellist, siis anna mulle temast märku. 🙂

PS! Kas keegi teist tegeleb Tupperwarega ja tahaks mulle TW eco pudeli sebida. 😀 

Olge tublid,
Laura.

4 kommentaari

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: