Some days are better than others!

Tüüpiline värk, et kui sul on vaba päev ja oled plaaninud mõnusalt kaua magada, leiab keegi ikka, et peaks kell kaheksa hommikul helistama. Tänks, Kristina! 😀

Ega ma tegelikult poleks poole päevani nagunii magada saanud, sest H. oli juba kella kümnest Tartus. Tundub, et poiss tõesti tahtis mind näha, et oli oma vabal päeval nõus kell 6 ärkama. Igatahes kell 10.10 ta mul punase roosiga ukse taga oli. Ilus hommik! 🙂
Teate, kui raske on välja mõelda, mida vahvat Tartus teha, kui palju raha kulutada ei taha. Öelge mulle miks näiteks AHHAA keskuse pilet nii kallis on? 🙁 
Meie otsustasime Lõunakeskusesse uisutama minna. Ega talvgi enam kaugel ole, nii et miks mitte. Kumbki käbla ei käinud ja lõbus oli ka. Noh ja natuke romantiline ka käest kinni mööda jääd liuelda. Hiljem tegime väikse shopingutiiru ja läksime koju süüa tegema.
H. on ka sunnitud minu kava järgi toituma. Sellepärast valisin ma retseptist midagi eriti “tavalist” ja tegime lõunaks/õhtuks kartuleid ja kotlette koos värske salatiga. Eriti tore on see, et köögis möllas tema ja söök sai tõesti maitsev. Mul päriselt ka on nõrkus kokkavate meeste vastu. Kõht sai igatahes täis! Hakkan vaikselt ära harjuma sellega, et ta iga kord ise mulle süüa teeb. Elu oleks ju eriti mugav.
Jõudsime Kaubamaja Osturallile ka ja mõnuleme nüüd mu uue sooja pleedi sees.
Oli ju väga põnev detailselt teada, mida ma päeval tegin. 😀
Igatahes võin ma nüüd öelda, et õnn vist on mu õuel ja mul on hea olla. Ma tunnen, et mind hinnatakse, minu nimel nähakse vaeva ja sellepärast tahan ma ka ise parem naine olla. Sain oma käest kinni hoidmise ja kaisus magamise. Nii hea on! 🙂
Lisaks kirjutan ma seda postitust H. MacBook’iga. Ma olen nüüd omale kinnisideeks võtnud raha koguda ja omale ka sama arvuti osta. Aga ilmselt võtab see ikka korralikult aega, sest no kurjam, 1000 eurot välja käia pole minu jaoks ikka nalja asi.
Pean laskma H.-l omal rohkem külas käia ja tuimalt ta läpaka võlusid nautima. 😀 Ahjaa, ta elab üldse mu blogimisele kaasa. Mõtleb, kuidas midagi paremaks saaks ja tuletab ikka meelde, kui blogimata on. See ka on ka äraütlemata hea tunne!
Elu on ilus! 🙂
Loodan, et elasite üle selle üsna random postituse. Ma lihtsalt pidin oma mõnusat päeva jagama.
Ahjaa, sain teisipäevase kontrolltöö A. Kui eelmine läks pekki ja pidin leppima D-ga, andsin endale kohe lubaduse, et järgmise saan A. Läkski hästi! 🙂
  Naerge terviseks! 😀
Kallipai,
Laura!

14 kommentaari

 • Anonymous

  4. okt. 2014 at 09:35

  Väga tore on lugeda sellist postitust 🙂

  Ahhaa kohta ütleks nii palju, et kui sa nt Soomes, Heurekas käinud oled, siis on see AHHAA täielik raharaiskamine. Käisime just eelmisel nädalavahetusel ning olime ikka üsna pettunud. Ilmselt oleks huvitavam siiski vähe noorematele kui 20-aastased (pigem kuskil 10-12 aastastele). Lisaks see, et paljud atraktsioonid olid (vähemalt eelmisel nädalavahetusel) hoolduses. Ja siis see tittedega võitlemine 😀 Kuna oli nädalavahetus, siis tõsiselt palju lapsi ja no kuidas sa hakkad neid eest ära ajama. Siis ootasidki mõne asja taga ligi pool tundi, kuni lapsel asjast isu täis sai.

  Vasta
 • Kerttu-Kadi Vanamb

  4. okt. 2014 at 11:12

  Mul on hea meel, et Sul hästi läheb!
  Aga jah, AHHAA on tõesti kallis ja mõttetu ajaraiskamine. Paljud atraktsioonid on ära lõhutud ja lapsi nii palju. Aga samas, võib-olla nt Seikluspark linnas (ma ei tea, kui palju see töötab või kas ehk kinni?) või siis Aura keskus. Kui seltskonda on, siis Megazone on päris äge, ja kui selline asi meeldib muidugi. Noh, ja siis klassikaliselt kino.
  Kui auto võimalus, siis ma läheks linnast välja Elistverre või Otepääle. Mulle nii meeldib seal! Seal on võrratu maastik ja suurepärane võimalus trenni teha!

  Vasta
  • Anonymous

   4. okt. 2014 at 04:12

   No oma silm on ikka kuningas 🙂 Aga minule jäi asjast vähemalt selline mulje. Teist korda päris kindlasti sinna enam ei läheks.

   Vasta

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: