Sometimes enough isn’t enough

 Nüüd saan ka mina öelda, et esimene semester ülikoolis läbitud. Kas ma jäin rahule? Muidugi mitte.

Terve see nädal möödus õppimise tähe all. Kolmapäeval näiteks olin 13,5 tundi järjest raamatukogus. Õppisime väga väga korralikult. Ja no kurat, ikka sain B! Olin eile ikka päris löödud sellest. Samas oli see siiski üks kõige raskemaid eksameid ja kogu esimese semestri ainuke aine, kus ma midagi reaalselt õppisin. Nii et, peab leppima selle tulemusega.

Uus semester hakkab alles 11. veebruaril. Tunniplaan on teada ja see on üsna jõhker. Pikad päevad, rasked ained. Üks päev teen postituse ja mainin ära teile need ained, siis teate ka, mida ma õpin. Eks paistab, kuidas minema hakkab. Praegu tuleb võimalikult palju akusid laadida, et uueks semestriks jõudu koguda.

Eile tulin koju. Ütlemata mõnus tunne on. Nagu ma mainisin, siis eks seal Tartus on mõnus küll, aga kodu jääb ikka koduks. Magasin öösel nii hästi, tõusin täna alles kell üks. Väike enesepoputamine ja lebo. Pole siiamaani teki alt välja tulnud. Naudin puhkust, mille peale pingelist sessiaega ära teeninud olen.

Kostitan teid nüüd mitmete piltidega meie õppimismaratonist.

Tsaukipauki.
Laura

Tiina – “liiga suur”

Julia – jooniste/skeemide meister

Mari – vapper emme

Lõunapaus

Meelelahutus

Mari tütar, kes meie õppimisse natuke rõõmu tõi. 🙂

Väike päike – Laura Lotta

Õppimine kammib ära ikka lõpuks.

Ja peale eksamit lubasime omale korraliku kõhutäie ja siidrit.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: