• Home
  • Määratlemata
  • “Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.”

“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.”

Päevad saavad nii kiiresti otsa, et ma isegi täpselt ei tea, kuhu kogu see aeg läheb. Oleks, et ma suudaks siis midagi väga kasulikku korda saata, aga kus sa sellega. Hea, et ikka trenni jõuan ja viitsin teha, vähemalt midagi. 🙂

Nagu ma eelmise postituse lõpus kirjutasin, siis kaal seisab. Kõige nõmedam, et see on nüüd 70 ja natuke peale. Ma väga tahaks loota, et trennist on ikka kasu ja see tõesti on lihas, mis rohkem kaalub. Samas ma nii väga tahaks kaalu nii palju alla saada, et KMI mind enam paksuks ei nimetaks. Andke targad nõu, kuidas ma treenima ja toituma peaks, et vähemalt 2-3 kilokestki alla saada? Ma tõesti püüan kaalunumbrit suureks eesmärgiks mitte teha, oluline ikka ju need sentimeetrid ja ilus lihas on ka silmale hea vaadata.

Käisin reedel ja täna Rocca al mares shoppamas. Reedel Monikaga ja täna vanematega. Shoppamine on minu jaoks nüüd isegi veidi nauditavamaks läinud. Proovin väiksemaid numbreid ja asjad istuvad juba paremini seljas. Muidugi on mul endiselt probleeme alumise otsa leidmisega ehk siis pükste ja seelikute leidmisega. Enamus seelikud on väga lühikesed ja ümber, aga mulle need väga ei sobi, sest mul oli laiad puusad ja noh, tselluliidised jalad. On olemas ka selliseid laiema lõikega lühemaid seelikuid, aga need jälle teevad mu 100x laiemaks. Nokk kinni, saba lahti. Sellepärast mul polegi selliseid mõnusaid suviseid lühemaid seelikuid, kleite on küllaga (ostsin täna ühe juurdegi) ja paar maxiseelikut ka. Keegi teab, missugused oleks hea lõikega seelikud pirnikujulisele kehale ja kust neid leida võiks?

Homme õhtul põrutan jälle Tartusse. Reedene eksam koputab juba uksele ja ega ma siin kodus väga õppinud ole. Mu mõnus voodi ja hubane tuba ei soodusta kuidagi õppimist ja sellepärast lähen olen nädal aega Tartus, et eksam ikka maksimaalselt hästi sooritatud saaks. Sellepärast olen ma ilmselt järgneva nädala blogist ka natuke eemal, sest first things first!

Ma nüüd ei teagi, kas võtta jooksuriided Tartusse kaasa või ei. Võiks ju pausi teha nädal aega ja rõhku panna heale toitumisele. Äkki kaal ka langeb siis? Samas kardan, et mu jooksuvorm võib selle nädalaga kannatada saada. Ehk ikka peaks tossud kotti viskama, noh nii heaks juhuks.

Täna kõndisin koos konspektiga 8 km sihitult ringi ja muudkui rääkisin iseendaga. Sain targemaks küll. 😀
Eile tegin tädiga 14 km ringi ratastega ja pärast tegime planki “võistluse” ka. Isa oli ka samal ajal õues ja nii me kolmekesi maja ees käpuli olimegi. Isa suutis vastu pidada 10 sekundit, tädi tublilt 1 minuti ja mina tegin oma isikliku rekordi – 2 minutit! Juhuu! 🙂

Endiselt on oodatud teie ettepanekud postituste ideedeks või niisama kommentaarid/nõuanded mulle.

Mul on väga hea meel, et Teid lehevaatamiste järgi nii palju on. 🙂

Laura.

Suutsin vastu panna ja ei ostnud musta värvi kleiti vaid valisin hoopis punase, mis minu meelest on täitsa ilus.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: