Summer update | Enjoy the sun!

Suvi ei ole ilmselgelt blogimaastikul väga tegus aeg, vähemalt minu puhul küll mitte.

Kui ma ühel nädalal kaks korda Helsingisse sattusin. 

Eelmisel nädalal tegin kiire külaskäigu Tartusse. Oi, kui kodune tunne oli. Igatsen Tartut väga, elu lihtsalt on seal hoopis teistsugune, kogu linn hingab hoopis teistsuguses rütmis. Oli tõesti tore. Aitäh, V! 🙂

Nädalavahetusel tegin Merepäevadel nii usinalt ja vapralt tööd, et suutsin oma seljale korralikult liiga teha. Selle jama pärast pidin ära jätma tööotsa Viljandi folgil, sest noh, kui juba kaks pikka päeva jalgadel mulle nii hullult haiget tegid, siis vaevalt neli pikka päeva sama asja teha kuidagi paremini mõjuks.

Valu trotsides käisin eile emaga kinos ja natukene poodides ka. Olen siiani üllatunud, sest ostsin omale kolm kleiti suurustega 36, 38 ja S. Ilmselt läksid need kleidid mulle selga lihtsalt sellepärast, et need on üsna laia lõikega ja peaksid saledatel inimestel ikka palju lohvakamalt seljas istuma, aga minu tegi see ikkagi rõõmsaks.

Sellele lisaks.. kaalunumber hakkab ka jälle 6-ga.

Mõnes mõttes olen ma justkui käega löönud, trenni ma praegu ei tee, sest kogu aeg on midagi muud teha ja toitumisega on ka nii nagu ta on. Söön seda, mida parasjagu pakutakse või olemas on. Sellist hullu rämpsu ma ei söö, burgereid, krõpse ja gaasilisi jooke ei tarbi. Aga kui ikka on palav ja tahan jäätist, või kui šokolaadi isu on, söön ilma süümepiinadeta just neid asju. Tundub, et see süümepiinadest lahti laskmine mõjub hästi. Olen rõõmsam ja tasapisi sõlmin rahu oma peegelpildiga.

Sügisest saab nagunii oma tavapärasesse rütmi tagasi, praegu võtan vabalt ja naudin neid ilusaid ilmasid.

Lähme vanematega täna kaheks päevaks kodust eemale. Saan LÕPUKS telgis magada, viimati sain seda luksust nautida 2012 suvel. Aga ma ju armastan telgis magamist.. Ühesõnaga, sõidame mere äärde, paneme laagri püsti ja elame natuke metsikumat elu.

Kas minu lugejate seas on veel neid, kellele telkida meeldib ja kes samuti hea meelega linnakärast mõnda metsikumasse paika põgeneksid?

Palju päikest,
Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: