“Sunday clears away the rust of the whole week.”

Nädalavahetus üsna märkamatult lõpule jõudmas.

Eile oli tõesti täpselt selline päev nagu eelmise postituse pilt ütleb. Ainuke asjalik asi oli poeskäik.
Õhtu lõppes küll väga meeleolukalt. Tore skaibi vestlus Andri, Marve ja Marekiga. Sain jälle vahvaid komplimente. Väga lõbus oli!

Täna olin aga palju tublim. Ärkasin üsna varakult ja kell 12 olin raamatukogus. Õppisin ja tundub, et isegi jäi meelde midagi. Tiina ja Julia ühinesid mingi aeg. See materjal on tõesti tohutu. Ulme! Ja kõige hullem on see, et mul on selle eksamiga hull pinge peal. Püüan igatahes kõik võimaliku endast anda, et maksimum tulemuse saaksin.

Ma pean ütlema, et viimane nädal on siiski üsna nukker olnud. Üksinda siin ühikatoas ja… selline üksik tunne. 

Vot sedasi. Pikka juttu pole. Olen üsna väsinud aga pean kindlasti täna veel paar teemat läbi töötama.

Kallidpaid.
Laura.

Kodune Laura

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: