Ussi sussid jäid bussi

Kõik tuleb välja, varem või hiljem, ma tean kõike! Kõike. Ja karma on bitch.

Igatahes.
Kui ma reedel koju tulin, ootas mind üllatus. Terve mu tuba oli täis väikseid silte naljakate fraasidega. – tiibadega always, ussi sussid jäid bussi, sild rinnad jms. Väga naljakas. Lisaks küpsetasid vend ja Marve mulle muffineid ja tulid koos purskavate küünaldega külla mulle. Nii armas ja aitäh selle eest, tegite mu tuju kohe palju palju paremaks. 🙂

Täna sain kokku Kaie ja Johannaga. Nii vahva oli neid näha. Mul on siiralt hea meel kõige üle, mis rääkisime.

Nüüd loksun rongis. Tartus õppimise juures on üks kõige suurem miinus see pidev loksumine. Tüütu. Aga muidu mulle sealne elu meeldib. Ja ma saan nii targaks. 🙂

Nädal tõotab aga väga meeleolukas ja teguderohke tulla. Hoia alt, Tartu! 🙂

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: