“What other people think of you is none of your business.”

Tundub, et mu blogil on ikka igapäevaseid lugejaid ka, kes isegi täitsa ootavad postitusi. Ise jälgin ma hetke seisuga näiteks kõigest kolmekümmet blogi. Väga mitmel neist on õnneks facebook’i lehed, mis annavad kohe märku, kui uus postitus ülesse on läinud. Nii mugav ja teeb minu elu ka lihtsamaks, ei pea refreshimas käima kogu aeg. Aga eiei, ärge muretsega, mina oma blogile sellist lehte orgunnima ei hakka, sest mis ma ikka ennast eksponeerin niiviisi..

Igatahes..

Nädalavahetusse jagus palju nalja ja naeru ja korralik ports pisaraid. Rakveres oli väga lõbus. Keerutasime Kristinaga kohalikus ööklubis “Mjau” poole viieni hommikul jalga ja patrullisime wc-s kätepesemisoskusi. Mul pole juba ammu nii lõbus olnud. Proovisin esimest korda elus tekiilat ka ja täitsa ellu jäin. 😀

First time you try tequila

Tulin täna Tutermaale. Väljas on ülimõnus. Tegin korraliku jalutuskäigu koeraga ja rookisin suure osa majaümbrusest lumest puhtaks. Kas ei ole võimalik nüüd jõule uuesti pidada, sest praegu aknast välja vaadates on küll ehtne jõulutunne.

Ega mul muud tarka polegi öelda. Kui targemaks saan, siis kirjutan siia ka.

Tervitused sellele anonüümsele blogilugejale, kes refreshinuppu minu kiire elu (loe: laiskuse) tõttu kulutama pidi.

Klõpsutasin mõned pildid ka.

Rakveres kell 5 hommikul. Pisike talvevõlumaa.

Peikaga peole!

“Tahad lumeinglit teha?” Ja känts, Liise on keset linna pikali maas ja teeb lumeinglit, kell 12 öösel. Täiesti normaalne. 😀

Olge musid,
Laura.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: