• Home
  • Määratlemata
  • “When you go in search of honey, you must expect to be stung by bees.”

“When you go in search of honey, you must expect to be stung by bees.”

Häbi-häbi. Nädal aega pole kirjutanud. Osalt sellepärast, et mul pole aega olnud ja osalt seetõttu, et ma olen lihtsalt laisk.

Nädalavahetuse veetsime V-ga minu juures. Reedel käisid Liise ja Johanna külas. Saime pisikesega (kes enam nii väga pisike polegi) möllata nii kuis jaksasime. Vahva, et neil see küllatuleku idee tuli. 🙂
Laupäeval tiirutasime ringi ja tegime õhtul grilli. Selline mõnus päev. Pühapäeval ärkasin aga halva enesetundega ja enamus päevast veetsin vetsupotti kallistades. Jah, mul õnnestus endale see hirmus okseviirus saada. Hea asi on see, et see kestab vaid ühe ööpäeva ja siis on lihtsalt natsa nõrk olla. Noh, pole ju imestada, kui absoluutselt kõik sai seest välja oksendatud. (Jah, head isu neile, kes seda lugedes söövad. :D)
Vabariigi aastapäev möödus taastudes ja õhtul sõitsime Tartusse. 
Võtsin end see nädal kokku ja läksin võrkpallitrenni. Kuna ma olin liiga äpu, et üksinda minna, läksime Agnesega koos. Temaga mängisime ju terve kooliaja. Ja oh seda rõõmu! Nii mõnus oli ja ega tegelikult väga roostes polnudki. Täna oli jälle trenn ja fiiling läheb aina paremaks. Lihased annavad ka tunda, kui korralikult on trenni tehtud. Miks ma juba varem ei läinud?
Selle nädalavahetuse veedan Tartus. Natuke tuleks kooliasju teha ja natuke mahub ka ehk meelelahutust nendesse päevadesse. Ma muidugi ei jõua Türgi puhkust ära oodata, aga ega see ju tegelikult kaugel polegi enam. Juhuuuu!
Vot sedasi. Ma olen praegu üsna laip, seega ei tule siit midagi asjalikku rohkem.
Olge tublid, küsige askis küsimusi ja hoidke end.
Laura

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: