Winter strikes again – Tartu

Neljapäeval, peale anatoomia&füsioloogia eksamitulemuse teada saamist, kutsus Laura mu Tartu peale jalutama. Ilm oli tol päeval ääretult ilus. Kuna tuju oli mul üsna kehv ja bussini oli veel aega, saimegi Lauraga kokku.

Mööda Emajõe kallast jalutades tundus üsna ahvatlev ka jõe peale minna. Mina, vana jänes, muidugi kahtlesin alguses ja olin üsna vastu sellele, aga nähes teeradu, suusatavaid inimesi ja karuselli jõe peal, otsustasime siiski jää tugevust katsetada. Kuna Laura polnud sel aastal veel ühtegi lumeinglit teinud, sai ka see tehtud.

Vot sedasi. Ega mul pikka juttu polegi, panen teile parem pilte, sest need ütlevad palju rohkem, kui minu loba. (Pildid on telefoniga tehtud.)

PS! Lauraaaaa – ma saadan sulle läbi blogi ka ühe ülicoolimegalaheda tervituse ja parem oleks, et põlv kolmapäevaks korras oleks. 😉

Päikest,
Laura!

Meeleolu muusikat ka 🙂
 

Kahekesi pildil vol 1

Enne..

…ja pärast

Jalgrattaga sai samuti jõe peal sõita.

Kahekesi pildil vol 2

Karussell

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: