“Would you rather…?”

Täna oli üle pika aja see päev, kui ma sain ärgata ilma äratuskellata. Ma tõesti ei mäleta, millal ma viimati sain magada nii kaua, kui und jagub. Seega tõusin täna alles 9.30. Jõle kaua magasin küll jaa. 😀

Ajasin täna suurte inimeste asju, käisin ARK-is, poes ja kulme tegemas. Ema ikka iga kord, kui koju tulen, kurdab, kuidas tema ei oska mulle enam süüa teha ja vaadaku ma siis ise, kui see, mis tema teinud on parasjagu ei kõlba. Tegelikult pole asi üldse nii hull ja ema tehtud õhtusöögi söön ikka ära. Hommikuti ja päeval söön lihtsalt erinevat toitu.

Homme tuleb ka üks hästi asjalik päev. Need, kes Tallinna poolel elavad ja kellel homme midagi teha pole, minge Kalamaja avastama ja tulge Telliskivi kirbuturule shoppama. Lähen homme esimest korda oma riideid ise ka müüma ja pean ütlema, et olen täitsa elevil. Loodan, et ilm on ilus ja rahvas rõõmus. 🙂

Kuna ma pole blogisse juba ammu mingeid asjalikke pilte postitada saanud, mõtlesin homset päeva dokumenteerida ja siis mingi vahva ülevaate teha. Eks vaatab, kuidas viitsimist on.

Rahaboss nagu ma olen, suutsin eile korralikult feilida. Olin peale eksamit omadega kuidagi eriti läbi, et ostsin kogemata vale suuna bussipileti. Ümber seda enam vahetada ei saanud ja nii ma uue pileti ostma pidingi. Korralik õppetund, et enne makse sooritamist KONTROLLI mitu korda üle, mille eest sa ikka maksad. 😀

Ega mul pole muud asjalikku kirjutada ja lõpetan postituse ühe hea tsitaadiga, mille Liise mulle saatis:
“Don’t you dare for one more second surround yourself with people who are not aware of the greatness you are.” 
– Jo Blackwell Preston

Nautige nädalavahetust ja hoidke päike südames.
Laura.

Milline dilemma.

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: