“You know I will always love you…”

Nunnude päevade üledoos missugune.
Veetsin tänase pealelõuna Suuretammes. Kelgutasime Johannaga nii kuis jaksasime, ehitasime lumememme ja pidasime maha ühe väikse lumesõja ka. Samal ajal muidugi jutuajamine Kaie ja Liisega. Ma polnudki see talv kelgutada saanud ja Johanna oli nõus vaid minuga koos mäest alla laskma. On ikka numps mul, ei ole ta mind sugugi unustanud. Väga vahva päev!

Homme ja ülehomme olen Keilas lasteaias tööl. Mul pole õrna aimugi, kuidas ma hommikul end üles suudan ajada aga ilmselt tulevad lahedad päevad. 🙂

Vot sedasi.
Hoidke oma tervist. Tundub, et väike külmetusepoiss on siiski mind kätte saamas. Aga palju meega teed ja vitamiine ja küll ma eest ära jooksen. 🙂

Olge mõnusad,
Laura! (:

Minu nunnukas!

Preili oma sõpsiga. 😀

Väike lumeingel tuli ka vahepeal teha.

Naerupall

Lisa kommentaar

%d bloggers like this: