• Home
  • Määratlemata
  • “A happy birthday is measured not in the amount of gifts one gets, but in the amount one is loved.”

“A happy birthday is measured not in the amount of gifts one gets, but in the amount one is loved.”

Ma ei tea, kuidas teiega lood on, aga minul on alati keeruline mingeid vahvaid kingitusi välja mõelda. Pole mulle antud ka mingit käsitöö annet ja sellepärast ei saa ma ka ise midagi lahedat teha. Üldse on see jõuludel kingituste tegemine üks paras peavalu. Oleme perega juba ammu mõelnud, et aeg oleks loosipakkidele üle minna, aga lõpuks on kuusealune ikka kinke täis, sest “no kuidas ma oma lastele kinki ei tee” või et “no lapselastele ikka peab jõuludel kinke tegema..” Keeruline! Ma olen nüüd juba küll piisavalt täiskasvanud, et hinnata rohkem koos olemise aega ja ilusaid hetki koos perega.

Aga ega ma ei ütle, et mulle kingitusi üldse teha ei meeldi või saada ei meeldi. Kui ma päriselt tean, mille üle kingisaaja rõõmustab, siis ma loomulikult teen hea meelega talle selle üllatuse. Ise rõõmustan ka igasuguste suuremate ja väiksemate kingituste üle!

Jõulud on jõulud ja eks igal perel on kingituste osas oma traditsioonid. Ja tegelikult on jõuludeni veel natuke aega.

Hoopis minu sünnipäev on ju tulekul. 22 viimane taks!

Eks minult ole ka juba küsitud, mida ma sünnipäevaks tahan. Kuigi ma ei pea kingitusi üldse nii oluliseks, on mul siiski mingisugune wishlist oma soovidega. Ma olen ju naine, mul on kogu aeg midagi vaja. 😀 Läksime korra H.-ga sellepärast lausa tülli, sest ma kogu aeg räägin talle, mida ma TAHAN. Aga see, et ma tahan, ei tähenda, et ma need asjad saama ka pean. Unistada ju ikka võib?

Praegu kogun ma raha uue läpaka ostuks. Seega oleks ma väga rõõmus panuse eest läpakafondi. Lisaks sobiksid mulle erinevate riidepoodide kinkekaardid, sest mul päriselt pole varsti enam midagi selga panna. Ja uut mantlit talveks on mul ka vaja. Suure tervisliku toitujana unistan ma uuest ja võimsast blenderist ja väiksemat sorti pannist. Uued kõrvaklapid, jõululõhnalised küünlad, jõulutuled ja ilus advendikalender on ka minu soovide nimekirjas, aga need viimased jaksan ma omale ise ka muretseda. 🙂

Aga tühja need kingitused. Saan järgmine nädal kõigi oma oluliste sõpradega kokku ja perega tähistame otseloomulikult ka. See on hoopis olulisem ja põnevam! Ma täitsa ootan juba. 😉

Hahha, mul tuli meelde, kuidas ma eelmine aasta ühte kingitust lahti pakkisin, pool tundi vähemalt. Oli see vast naljakas 😀 Terve elamine oli paberit ja kaste täis. Aga kingitus oli lahe. 😀

Kuidas teie oma peres jõulukingitused teete? Mida te kuuse alt leida loodate?

Mina lippan nüüd trenni ja nädalavahetuse veedan H.-ga Tartus. 🙂 Loodan, et balliks kleidi otsimine läheb sama libedalt, kui tänane “proovisoengu” tegemine Gretega.

Olge paid,

Laura!

PS! Osalege ikka loosis ka. See asub SIIN!

Lisa kommentaar