“60-minutiga nädalas vormi” | 5. nädal

Ega mul suurt midagi öelda polegi. Nädala algus oli ilus, sõin õigesti ja kõik klappis. Kaal näitas vahepeal imelisi numbreid ja meel oli hea. Aga nädalavahetus, Leedu tripp ja sünnipäev ajasid asja jälle paigast ära. Täna hommikul oli kaalul üsna masendav number minu jaoks – 65,8.

Ma ei teagi, kas ajada see kaalunumber nende kookide süüks, mis ma reedel/laupäeval sõin, või naisteasjade süüks või hoopis selle süüks, et ma praegu tõbine olen. Niimoodi tundub päris raske sünnipäevaks 62 kg kätte saada. :/

Aga väga kaua ma sellepärast nukrutseda ei kavatse. Olen aru saanud, et mida hullemini ma ennast nahutan ja enda peale kuri olen, seda kehvemaks enesetunne ja olukord läheb. Seega luban nüüd jälle tubli olla ja loodan, et kaal teeb minuga koostööd.

Trenniga on endiselt natuke kehvad lood. Tänu toetavale Facebooki grupile tegin eile lihasharjutused ilusti ära, aga täna intervalli ilmselt teha ei jaksa. Olemine lihtsalt pole nii hea ja parem hoian end, sest haigeks jääda küll ei saa.

Ma väga loodan, et trennimotivatsioon siiski tuleb. Tädi toob mulle vist USAst uued jooksutossud ka, nii et siis peaks küll ennast jälle liigutama hakkama. Kui ma suudaks trennilainele saada, poleks kaalunumber enam nii olulinegi. Nii palju, kui ma end peeglist vaadanud olen (ja ma teen seda igal hommikul ja õhtul), on keha lihtsalt lodev. Nüüd on vaja see kõik vormi saada!

Aga ma ei kahtle enda võimetes, (haahaa, kui positiivne mõtlemine 😀 ) ja luban, et üks hetk on elu ilus ja mina veel ilusam!

PS! Lapsehoidja töö on vahel väga kasulik, olen täna vankrit lükates maha käinud 9 km. Pole paha! 🙂

Tugevat tervist,

Laura.

8 kommentaari

 • :)

  4. nov. 2014 at 06:18

  Viska see kuradi kaal minema, igapäevane kaalumine on täielik idiootsus. Päevade aeg peabki kaal kõrgem olema, sest keha kogub vett, et verekaotusega toime tulla.

  Kaalumine on üleüldiselt suhteliselt totrus(mõtle nüüd sellele, et jood just liitri vett ära, siis peaks loogiliselt võttes kaal kilovõrra raskemana näima, enne ja pärast kehakergitamist peaks ka kaal eri numbreid näitama, võta sa siis kinni, kas kaalud täna rohkem seetõttu, et juurde võtsid või seepärast, et soolestik rohkem täis on) , mõõdud on pigem need, mis loevad (ning päevade ajal ei tohiks kumbagi vaadata).

  Vasta
  • Laura

   4. nov. 2014 at 06:38

   Kaalumine on minu üks nõrkus ja. Peaks kaalu kuskile sellisesse kohta panema, et ta ei jääks mulle nö tee peale ja ma ei saaks sinna peale igal võimalikul hetkel astuda. Tekitan ilmselgelt omale rohkem lisastressi sellega.

   Vasta
   • minajamuud

    6. nov. 2014 at 02:11

    Mul oli ka jube loll komme end tihti kaaluda, mis siis, et ma ei tahtnud kaalu alandada.

    Suvel läks kaal katki ja see oli väga hea. Uut kaalu ma pole ostnud.

    Sa mõõda ehk hoopis parem sentimeetreid.

    Vasta
    • Laura

     6. nov. 2014 at 10:08

     Kaalumine on jaa loll komme. Suvel, kui vanemate kodus “elasin”, vedasin oma kaalu ka sinna ja ema käis ikka peaaegu iga päev nahutamas, et “mis asja sa seal kaalu peal käid kogu aeg, viskan minema, kui sa ära ei lõpeta.” Oeh, raske on sellest “sõltuvusest” lahti saada 🙁

     Vasta
 • aeg

  4. nov. 2014 at 06:41

  No kuule, päevade ajal on tõesti natuke palju loota, et kaal langeks 😀 Vähemalt mina olen küll üks neist “õnnistatutest”, kelle kaal päevade ajal lausa 2 kg ringi kõigub. Muidugi suurema kaalunr poole 😀

  Vasta
  • Laura

   4. nov. 2014 at 07:07

   Ma pole enne väga aru saanud, et päevad nii palju kaalu mõjutaks. 😀 Sellepärast natuke muretsesingi, aga noh, eks keha ongi selline kahtlane olevus ja teeb trikke. 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar