EKSPERIMENT ON LÄBI! Reisile!

Istun Helsingi lennujaamas. Mul oli kindel plaan see postitus valmis kirjutada juba pühapäeval, aga jõudsin Blogiauhindade õhtult üsna hilja koju ja eilne päev läks väga uniselt. Sealjuures tuli kohvrit pakkida ja asju ajada.

Meie reis on igatahes alanud. Loodan, et jõuan enne boardingut selle postituse valmis (jõudsin :D) ja ülesse. Siis on ainult kaks postitust, mis kindlasti võiksid täna/homme üles saada. Lennukis hea kirjutada, kuigi uni on.

Iiigatahes..

7. nädalane eksperiment sai läbi. Ma olen enda üle nii uhke, et suutsin järjepidevalt kuputada ja selle asja käsile võtsin.

Olgu, viimane nädal ma väga ei kuputanud. Lihtsalt seetõttu, et mul oli vaja sinikatest lahti saada. Üldse ei ahvatlenud mõte oma sinikaid ka Miami Beachil lehvitada. 😀 Aga ülejäänud aja olin väga järjepidev.

7. nädalaga ei saanud ma tselluliidist täielikult lahti. Ma olen täiesti kindel, et kui ma oleksin paremini oma vee tarbimist jälginud ja trenniga korralikult lainel olnud, oleks tulemus suurepärane. Aga ometi võin ma öelda, et 7. nädalaga on mu jalgade olukord palju parem. Nahk on palju pehmem ja siledam ning tselluliit ei torka niimoodi silma.

Minu arvates on üks olulisemaid boonuseid kogu protsessi juures see, et ma ei vihka oma jalgu enam. Ma ei taha oksendada, kui oma jalgu näen. Ma tunnen end palju paremini ja enesekindlamalt. Minu jaoks on see veel vaat et olulisemgi kui see, kas tselluliit tõmbas lõplikult uttu või ei.

Ma ei taha postitust pikaks ajada ja seetõttu ütlen siin hoopis oma tänusõnad. Aitäh kupud.ee tiim ja Mariliis, et mulle selle võimaluse andsite. Ma väga loodan, et lugejad jälgisid mu protsessi huviga ning et mõnigi teist võttis kätte ning tellis ka omale komplekti, et naha olukorda parandada.

Kahjuks pole mul siia nüüd päris lõplikku pilti lisada, sest ma lihtsalt unustasin need teha. Aga ma luban, et lisan esimesel võimalusel blogi FB lehele pildi, kus jalgu täispikkuses näha on. Hinnake hiljem ise, kas peaksin jalgu endiselt peitma või mitte. 😀 (See oli nüüd muidugi nali, eksole!)

Tagasi tulles kavatsen regulaarselt edasi kuputada. Küll see tselluliit siis lõplikult uttu tõmbab!

Kui sa pole veel seda teinud, siis mine kupud.ee lehele, et lisainfot uurida. Leiad nad ka Facebookist SIIN.

Olge tublid!


Sissejuhatavat postitust eksperimendist loe SIIT (link).
1. nädala muljeid loe SIIT (link).
2. nädala muljeid SIIT (link).
3. nädala muljeid SIIT (link).
4. nädala muljeid ja pilte SIIT (link).
5. nädala muljeid ja videot SIIT (link).
6. nädala muljed SIIT (link).

13410864_1290385417639992_1259553083_o

Tsaupakaa!

Laura.

2 kommentaari

Lisa kommentaar