July, please be awesome!

Täiesti märkamatult on käes juuli ja üks ametlik suvekuu on omadega lõpule jõudnud.

Õnneks on vähemalt minu suvi nüüd alles tuure üles võtmas ja lootust on, et ilmad ka suvesoojust pakuvad.

Eilne päev möödus suuresti laulupeo tule seltsis, mis jõudis minu koduvalda ja olgugi, et terve päev vihma sadas, käisin vanematega sündmust oma silmaga kaemas. Saime tuld täitsa “katsuda” ja Jüri Muttikaga pildile, kes teatavasti kogu tule teekonna rattaga kaasa sõidab.

Arutasime siin eile veel perega, et meie jaoks on küll laulu- ja tantsupidu igavesti oluline kultuurisündmus. Mul on väga hea meel, et olen mõlemal peol osaleda saanud. Olgugi, et ma iga päev kirun enda ümber inimesi, kes absoluutselt käituda ei oska ja teistega ei arvesta, hoitakse vähemalt neil päevil kokku ja tuntakse oma rahvuse üle uhkust.

Mis teie sellest kõigest arvate? Kui oluline teie jaoks laulu- ja tantsupidu on? Paljud teist sel aastal osalevad? 🙂

Õhtul toimus Suurupis simman, kust me ka ikka läbi käisime. Suvi on ju, peab liikumises olema kogu aeg. 😉

Mida juuli aga endaga kaasa toob?

Väike väljasõit Pärnusse.
Õllesummer ja Bastille.
Helsingi-Stockholmi kruiis.
Helsingi ja lõbustuspark. (?)
+ mõned tööpäevad.

Siit ka minu küsimus.. Kas ja kui palju ma neid “üritusi” blogis kajastada võiksin? Viimasel ajal kirjutan enamasti ainult toidust või trennist, aga tegelikult peaks mu blogi kajastama ka mu igapäeva toimetusi, vähemalt see oli blogi loomisel minu esimene mõte. Mis teile lisaks toidule ja trennile minu elus veel huvi võiks pakkuda?
PS! Mulle endale meeldib hullult teiste inimeste eludes läbi blogide nuhkida. 😀

Laura.

Lisa kommentaar