Minu 10 õnnelikku mõtet

Jander uuendas mul kõik wordpressiga seotud asjad ära ja nüüd on see postituse kirjutamise koht täiesti teistsugune ja appi, kui imelik. 😀 Aga ma püüan hakkama saada. Uued asjad vajavadki alati harjumist, eksole.Pidime blogi vanade postitustega ka veidi jamama ja kui ma ütlen “me”, siis ma mõtlen Jandrit, sest ma ei jaga tehnilistest asjadest mitte essugi. Niimoodi sattusin ma 2015. aasta postituse juurde, mille pealkiri on “10 põhjust õnnelik olla”. Tol ajal oli mu stressitase vol 5000, aga selline heade asjade peale keskendumine kulus ilmselgelt ära.

Praegu ei saa ma stressist küll rääkida, aga korraks maha istuda ja mõelda asjadele, mis hästi on, tundub tore. Ma kusjuures ei mõelnud enne selle postituse kirjutamist läbi, et mis need 10 punkti olla võiksid, nii et tulistan puusalt ja vaatame, kuhu ma jõuan.

  1. Nete on viimased ööd maganud 6h jutti ja täna magasime väikeste söögipausidega lausa lõunani välja. Väga mõnus!
  2. Veetsime Jandri puhkuse Eestimaa peal ringi sõites ja koos olles. Ma üldse ei kujuta ette, et ta nüüd homme jälle tööle läheb. Nii tore oli oma pisikese perega aega veeta. 🙂
  3. Me ostsime jaanipäeva paiku uue kaamera, et Nete kasvamist paremini jäädvustada ja see tuleb meil päris hästi välja. Ma isegi mõtlen, et äkki prooviks väikseid vlogikesi tegema hakata.
  4. Bert on nii nunnu! Isegi siis, kui ta sokke voodi alla veab või seina sööb või salvrätikukarbi tühjaks tõmbab ja kogu elamine “lund” täis on. Ikkagi on nunnu ja beebiga on ta ka nii tubli.
  5. Ma saan trennis käia!
  6. Veits TMI, aga imetamine pole enam valus. Vahepeal oli, sest ilmselt olin imetamisvõtte jälgimisel laisk ja nibud läksid katki. Siis oli kohe nii valus, et nutma ajas. Nüüd kõik korras õnneks.
  7. Mul on mingi suuremat sorti eneseteostusvajadus tekkinud ja Jander on mind tagant utsitanud, et ma juba ammu mõtteis olnud asju ometi tegema hakkaksin. Nii tore, et ta minusse usub ja mind kõiges toetab.
  8. Robottolmuimeja on parim. Te ei kujuta ettegi, kuiiiii palju Bert karvu ajab. Ma tõesti olen vägaaaaa rõõmus, et meil robot on, muidu me vist juba upuks siia karvahunnikusse või ma lihtsalt muud ei teeks, kui tõmbaks põrandaid üle.
  9. Nete naeratab! Ta on lihtsalt nii nunnu, et isegi, kui on mõni raskem päev, siis üks pisike naeratus ja juba läheb meelest ära. (See ei tähenda, et ma näiteks tund tagasi nutu äärel poleks olnud, sest miski ei rahustanud teda ja lõpuks andsin Jandrile üle. Arvake ära, kas beebi jäi siis kohe magama või jaa?)
  10. Kõik värsked asjad! Tomatid ja kurgid ja mustikad. Nommnomm! Uuel nädalal lähme empsiga mustikale. Soe puder mustikatega on mu lemmik.

Saigi 10 kokku! Millised on teie praegused õnnelikud mõtted? Minu üheteistkümnes hea mõte on see, et ronin nüüd voodisse ja loodan, et saan jälle pikema une. 🙂

Laura

PS! Nete on meie tütre hüüdnimi.

Õnnelik emme

Lisa kommentaar