“Some people walk in the rain, others just get wet.”

– kuidas teie seda tsitaati mõistate?

Istun läpakas süles voodis ja närin kapsast. Täna ei taha ma näha kedagi, ei taha naeratada, ei taha suhelda. Mul pole isegi mitte paha tuju, aga mul lihtsalt on täna selline tunne.

Eelmisest nädalast alates olen teinud suuri samme oma elustiili muutmiseks. Mul on “eratrennid”, mu külmkapi sisu on läbimõeldud ja mul on suured eesmärgid. Trennid on igatahes super asjalikud olnud. Eelmisel nädalal viidi mind pingutusega nii kaugele, et purskasin nutma. Raske on ja kindlasti on edaspidi ka raske. Iga algus on vaevaline. Olen püüdnud tõsiselt läbi mõelda, miks ma seda teen ja kas ma olen valmis endast parima ja rohkemgi andma. Praegu olen ma oma otsuses kindel ja ma pean hakkama saama. Eks?

Toitumine on minu jaoks see kõige keerulisem osa. Tühja kõhuga poodi minna ei tohi, sest siis tahaks kõike head ja paremat. Raske on “ei” öelda, sest mulle ju nii maitseb šokolaad ja küpsised ja maisikrõpsud.. aga mu keha ei vaja kõike seda. Ka alkoholiga olen suht lõpparvet tegemas. Aeg-ajalt pokaal veini on hea, aga muu enam ei isuta ka mitte. Isegi väljas ei viitsi enam käia, uni on palju olulisem ja mu keha tänab mind ka selle eest.

Siis võiks ma veel heietada sõprusest ja sõpradest. Ma olen end viimasel ajal nii tihti leidnud mõttelt, et “küll mul on alles vedanud” ja ma ei ütle seda suusoojaks. Ma mõtlen ka sellele, et kuidas need inimesed mu ellu tulnud on. Kui kiiresti me saame aru, et see on inmene, kellega oleme valmis maailma lõppu ja tagasi minema? Natuke rohkem kui aasta tagasi tuli mu ellu üks särasilmne, otsekohene ja hooliv tüdruk. Ta justkui valis mu välja, et mu elus midagi muuta. Ma tean, et see kõlab väga “diibina” ja tundub lihtsalt meelitamisena, aga ma päriselt olen ka õnnelik, et mul nii läinud on.

Mis ma öelda tahan või noh, mis te siit väiksest postitusest kaasa võiksite võtta..
Elage oma elu täpselt nii nagu te tunnete, et teie jaoks on õige. Tehke oma otsused vastavalt sellele, mida teie keha teile ütleb, mida mõistus soovib ja süda ihkab. Elage! Aga ärge mitte kunagi unustage oma kalleid inimesi, neid inimesi, kes on teie jaoks alati olemas. Ärge võtke neid iseenesestmõistetavana. Elu võib alati kummalisi keerdkäike teha.

Armastage, elage!

L.

Lisa kommentaar