Summer update | Ikka nii kiire-kiire…

Näpistan jälle uneaega, et midagi ikka kirja panna.

Kuidagi nii palju asju toimub kogu aeg, et ei teagi, kas lõpuks kõike täpselt mäletan. Oma päevakruiisist Soome ja lõbustuspargis oksendamisest kirjutan mingi päev kindlasti pikemalt, sest see tõesti oli üks äge päev.

Eile käisin Monikaga Õllesummeril Bastille’i kuulamas. Ega ma muidu väga suur õlleka sõber pole ja tegelikult pole ma sellel üritusel kunagi varem käinud, aga Monikal oli üks pilet üle ja Bastille on ju hea bänd ja nii saigi mindud.

Kontsert oli lahe, istusime kaare all ja nautisime lugusid, mis enamus minu jaoks võõrad olid, aga lõpulood tõmbasid kogu rahva käima ja neid laule mõistsin isegi kaasa laulda. Üks lahedamaid osi kontserdil oli hetk, kus solist rahva sekka läks ja seal lauldes tiire tegi – igati äge ja oma raha väärt kontsert.

Trehvasin öösel veel V-ga, kes õllekal tööl oli ja lõpuks maandusin Liise juures Mustamäel, sest äratus oli juba kell 6 hommikul. Sain magada ehk 2,5 tundi. Kell 7 olin juba tööl ja mõnus 15-tunnine maraton lapsehoiupäev sai üle elatud. Nii tore, et poiss otsustas täna 3 tundi lõunaund magada, oli mul ka vähe kergem.

Nüüd olen ma aga kodus ja lõpuks oma voodis, aga see ei tähenda ometi, et väga palju magada saaks. Äratus on 6.45, et homme jälle kruiisima minna. Tallinn-Helsingi-Stockholm-Tallinn on seekordne marsruut ja kaaslasteks Monika&company. Ma arvan, et saab tore olema. Natukene tantsu ja tralli, shoppamist ja head sööki.

Ma ei hakka praegu seda kirjutama, et ka järgmine nädal on mul täiesti ära planeeritud. 😀 Aga mulle meeldib, on kohe täitsa suve tunne. Noor inimene peab palju jõudma, mis siis, et vähe magada saab.

Olge aga musid ja ehk saab järgmise nädala alguses mõne pildipostituse teha.

Seniks aga,
head ööd. 🙂

Laura.

Lisa kommentaar