Uus aadress, üleskutse ja küsimused!

Nagu näha, on blogi kolinud uuele aadressile!

Mina olen sellest muidugi megasillas. Olgugi, et meil on plaanis veel mõnd asja kujunduses muuta, on praegune versioon juba piisavalt “valmis”, et ka teie seda näeksite. Minu päris oma blogilehekülg!! Juhuu!!

Nüüd saate soovi korral meeldivaid postitusi kohe ka teistega jagada.

Kurb osa on muidugi see, et ma ei saa bloggeri jälgijaid uuele lehele üle tuua. Sellepärast ma väga väga palun, et need armsad 51 inimest, ja kõik teised lugejad ka, leiaksite blogi paremast äärest koha, kust uuesti jälgijaks hakata saab. Ma ei taha oma lugejaid teps mitte kaotada, pigem ikka juurde võita.

See blogi on tõesti minu kõige suurem hobi ja ma teen seda rõõmuga. Loen alati põnevusega teie kommentaare ja tähelepanekuid, neid ilusaid toetavaid sõnu ja küsimusi. Arvestan alati teie soovidega ja mõtlen läbi kõik nõuanded.

Ma ei unista suurest kuulsusest või tasuta asjadest või muust sellisest, mis popimate blogidega kaasas käib. Mina ajan ikka oma asja, kirjutan täpselt sellest, mis parasjagu minu jaoks oluline on. Jagan detaile oma elust, oma probleemidest ja kordaminekutest, edusammudest ja läbikukkumistest. Nii kaua, kui see vähemalt kellelegi huvi pakub või korda läheb, on mul ikka ja jälle põhjust kirjutada. Mulle tõesti meeldib see!

Sain just üks päev ühe oma postituse alla kommentaari sõnadega: “…lugedes sinu blogi, milles igast sõnast kiirgab soojust, rõõmu, motivatsiooni ja tahtejõudu tekkis ka minul soov…“. See ongi põhjus, miks ma seda teen! Päris ausalt. Ma olin peale seda kommentaari nii rõõmus, et kopeerisin selle kohe H.-le ja muudkui õhkasin, et “oii, kui tore, kellelegi meeldib see, mida ja kuidas ma teen”.

Tegelikult on mul igasuguseid mõtteid, kuidas blogi ehk põnevamaks muuta, aga vahendite puudumise tõttu pean vähemalt osad neist plaanidest praegu tulevikku lükkama.

Lisaks on mul kaks küsimust/palvet, oleneb kuidas võtta.

Esiteks. Kas minu lugejate seas on mõni fotograafia huviline või fotograaf, kes tahaks kätt harjutada ja minust paar pilti klõpsutada? Mul oleks hädasti vaja mõnd professionaalsemat profiilipilt ja niisama ilusad pildid oleksid muidugi ka lahedad. Raha mul muidugi väga maksta pole, aga kui keegi on asjast huvitatud, ehk saame mingile kokkuleppele. Kirjutada saab mulle meilile laura.kask92@gmail.com

Teiseks. Mul oleks vaja ka mõnd ägedat panoraampilti Tartust. Olgu see siis ülikoolihoone, Raekoja plats või kuidagi muudmoodi Tartu panoraam. Äkki keegi on klõpsutanud mõne ägeda tartuliku pildi ja on nõus seda minuga jagama, saame jälle tingimused jms kokku leppida. Üks võimalus on muidugi see panoraam teha siis, kui keegi võtab vaevaks mind pildistada. Jällegi võib kirjutada meilile laura.kask92@gmail.com

Vot sellised uued ja põnevad tuuled minu jaoks.

Loodan, et olete minuga ka edaspidi. 🙂

PS! Kui palju teie jälgite erinevate blogide Facebooki lehti? Kas need annavad blogile midagi juurde? On see teie arvates hea, kui blogil on olemas ka oma Facebooki leht?

Laura.

8 kommentaari

 • Britt

  9. okt. 2014 at 07:23

  Facebooki leht on tore juhul kui sinna ilmub ka midagi muud peale teavituste uute postituste kohta 🙂
  Mina lisan enda omasse aeg-ajalt lihtsalt pilte ja pisemaid “olukorrauuendusi”või mõtteavaldusi, mille jaoks eraldi blogiposti teha ei taha ja loodan küll, et jälgijatele sobib.

  Seega jah, annavad juurde kui sinna ka aeg-ajalt midagi postitada ja mina üldiselt ka jälgin erinevaid blogisid just läbi fb tulevate uudiste 🙂

  Vasta
  • Laura

   9. okt. 2014 at 10:25

   Ma jälle mõtlen, et kas blogil peaks enne mingi kindel “kuulsus” olema vm, et see facebook ära tasuks?

   Ise jälgin ma ka oma lemmikuid läbi facebooki, väga hea mugav. 🙂

   Vasta
   • Britt

    9. okt. 2014 at 10:29

    Ma ei oska päris samamoodi mõelda, sest ma ise pole mingit kuulsust taga ajanud ja numbritest väga ei lähtu 🙂 Aga ma arvan, et kui on juba kasvõi 5 inimest, kes läbi facebooki jälgiksid, siis tasub 🙂

    Vasta
    • Laura

     10. okt. 2014 at 07:38

     Ja tegelikult on vist ka nii, et kui mina ise tunnen ja pean vajalikuks blogi jaoks Facebooki leht teha, pole see ilmselt kellegi asi öelda, et see on mõttetu vm. Olgu seal neid jälgijaid siis 5 või 500. 🙂

     Vasta
 • Maris

  9. okt. 2014 at 07:29

  Mul on oma blogil FB leht. Tegin eelkõige selle pärast, et tihti on blogi teemadega seoses mõttevälgatusi, millest just eraldi postitust ei teeks, aga tahaks ikka ära märkida 😀 Samuti jälgimise mugavamaks tegemiseks, sest lugejad on öelnud, et parem nii jälgida.

  Ise eelistan samuti jälgida loetavaid blogisid just FB lehe kaudu, sest seal käin kõige tihedamini ja kõik uuendused jooksevad automaatselt seinale. Seega on suurem võimalus, et mõnda head postitust maha ei maga.

  Vasta
  • Laura

   9. okt. 2014 at 10:27

   Mulle tundub ka see läbi facebooki jälgimine mugav, just seetõttu, et seal käivad ilmselt kõik kõige tihedamini ja on seetõttu ka kiiremin kursis, mis toimub.

   Vasta
 • Jään seekord anonüümseks

  13. okt. 2014 at 03:29

  Veidi OT. Lisaks, don’t get this the wrong way. Üldse ei kirjuta paha pärast, aga lihtsalt selline mulje on mulle jäänud…

  Nimelt siis, kas suhe H.ga on siis see, mida sa tegelikult soovid? Kas sul on tema vastu tunded? Mulle kui täiesti võõrale ja asjasse mittepuutuvale inimesele on nende üürikeste postituste põhjal jäänud mulje, et tegu on “uue V-ga”. Põhjendan: on ju tore, et tehakse süüa ja tehakse blogile uus netileht ja on keegi, kes sind taga ajab… Oli ka tore, et oli keegi, kes viitsis sind treenida. Aga mingeid sügavaid tundeid? No ma ei tea?

  Millegipärast mulle tundub, et sa ei ole (veel) valmis end siduma.

  Aga jällegi – see on nüüd täiesti ja puhtalt ainult minu enda arvamus. Loodan, et seda kuidagi valesti ei tõlgenda, kuna ma ei ole üldse tegelikult pahatahtlik inimene – lihtsalt minule on selline mulje hetkel jäänud. Forgive me, kui nüüd täiesti valesti asjadest aru olen saanud.

  Ei pahanda üldse, kui sa seda kommentaari ei avalda, kuid sinu vastus huvitaks mind tegelikult küll väga.
  Sisimas soovin teile kahele muidugi kõike toredat!

  Vasta
  • Laura

   14. okt. 2014 at 12:42

   Ma võiksin sulle vastata küll, aga teeksin seda hea meelega mõnes privaatsemas kohas.
   Kirjuta mulle facebooki vm.

   Vasta

Lisa kommentaar