8th day and counting…

8. (töö)päev on üle elatud. (tegelt on mul veel vaja täna veits tööd teha ja tunde ettevalmistada) Nädalavahetus läks üsna kiirelt, mis siis, et päevad pikad ja väsitavad. Ma üllatusin, et ka magistriõppes on olemas õppejõude/lektoreid, kes loevad lihtsalt tuimalt slaidide või paberi pealt maha. Arvasin küll, et magistris saavad kõik loengud põnevad olema, aga tutkitki, mõnes tihkus ikka uni silma küll.

Selle eest oli aga ka mõni väga asjalik loeng. Näiteks matemaatika loengud olid huvitavad, sest andsid reaalselt metoodilisi teadmise, mida oma töös kasutada saan. Tõtt-öelda ei jõua ma ära oodata, et 1. klassi matemaatikas juba arvutamine tuleks. 😀

Ühesõnaga, 8 päeva on järjest asjalik oldud, neli on veel jäänud. Olgugi, et nädalavahetus tuleb ka väga busy-busy, on tegemist ikkagi puhkepäevadega.

Natuke tahtsin märku anda ka E. Orgu toitumiskava kohta. Nimelt olen ma sellest rongist veidi maas. Nii aja- kui ka suurelt ressurssi puudumise tõttu pole mul olnud võimalik (ja pole ka veel ilmselt see nädal) kava jälgida. Ei, ma ei otsi lolle vabandusi või midagi, mu rahakott lihtsalt ei luba endale ise süüa osta. Nukker küll, aga olen praegu vanemate leiva peal. Kolimine toob paratamatult endaga kaasa ka päris mitmesaja-eurosed kulutused ja noh.. pean ikkagi realist olema ja üle varju hüppama ei hakka.

Aga ma loodan teile sel nädalal antud teema kohta (toitumise) siiski ühe natuke huvitavama postituse teha. Millega tegu, sellest kuulete varsti. 🙂

Nagu näha siis ega ma mingit asjalikku juttu kirja panna ei suutnudki. Tahtsin lihtsalt öelda, et olen Tartust tagasi ja püüan ülejäänud nädala ka üle elada. Ilmselt poen juba kell 21 (sest kell kaheksa magama minna oleks vist piinlik) voodisse ja hakkan ilusaid unenägusid nägema, silm vajub juba praegu kinni.

Olge vahvad,
Laura.

Muide, kas te ikka jagasite ära, et blogi headeril on väga sügav point ikka ka. Ma ei istu mitte sugugi niisama suvalise puu all. Pildilt peaks väga selgelt välja lugema mu nime!! Hihii.. 😛

DSC_0108 (1)

Lisa kommentaar