Küsitlus | Blogide jälgimine ja Blogiauhindade jagamine

Mingil hetkel oli popp teema blogide tuntusest, lugejatearvust jms kirjutamine. Mõtlesin juba pikalt ka samal teemal kirjutada, aga ega mul midagi uut asjalikku lisada ei ole. Minu põhiline mõte on see, et mina hindan iga inimest, kes siia lehele satub ja eriti rõõmus olen ma selle üle, et inimesed viitsivad kommentaariumis kaasa rääkida. Olgugi, et ma ei jõua ligilähedalegi mõne “kuulsama” blogija followeride arvule, tundub mulle siiski, et blogi on edukas. Edukas minu jaoks!

Mind üldse huvitab, et kuidas erinevate blogideni jõutakse. Mina ise olen leidnud näiteks väga häid blogisid täiesti juhuslikult, kuskilt läbi kolmandate inimeste ja imestanud, miks neil üldse nii palju jälgijaid ei ole ja miks pole ma nende blogi näiteks mõnes blogijate Facebooki grupis näinud. Sellepärast hakkas mind hoopiski huvitama see, et kuidas teie blogisid leiate ja neid jälgite? Andke aga küsitluses teada. 🙂

[poll id=”9″]

PS! Kui valid variandi muu, võiksid alla kommentaaridesse jätta, mis see muu on. 🙂

Mina ise hoian kõige rohkem just läbi Facebooki oma lemmikutel silma peal. Hea mugav ja kiire ja olgem ausad, Facebookis veedab enamus meist ilmselgelt liiga palju aega. 😀

Ja praegu on taas Blogiauhindade jagamine teemas. Mina igatahes plaanin minna. Ilmselgelt ootab ka mind ees korralik kostüümidraama, sest mul pole ju ka mitte midagi selga panna!! Vähemalt ei pea ma sinna üksi minema, aga sellest juba siis, kui plaanid paigas.

Aga teate, lõpueksamini on ju täpselt nädal jäänud! Nädal aega on veel vaja vastu pidada. Loodetavasti saan teile siis lahedaid uudiseid ka jagada. Pöidlad pihku! 🙂

Olge tublid,
Laura. 🙂

 

13 kommentaari

 • Johanna

  28. mai 2015 at 09:34

  Mina 2 aastat tagasi nt ei lugenudki blogisid 😀 Aga siis millalgi news feedi kerides märkasin, et üks sõbranna laikis üht tuntud blogi, uurisin seda natuke ja lõpuks jäingi lugema ja siiamaani loen. Tolle blogi blogrolli kaudu leidsin paar blogi veel, mida tänaseni jälgin.
  Sinu blogi aga leidsin nii, et olin Lääne-Eestis peika pere juures pikemalt peatumas ja tohutu Tartu igatsus tuli peale. Guugeldasin siis vist “blogid tartus” või midagi niisugust ja leidsingi sinu blogi. Ei mäletagi enam, kaua su blogi lugenud olen, aga päris kaua juba. Jätka samas vaimus! 🙂

  Vasta
 • Merlin ;)

  28. mai 2015 at 09:35

  Oh Laura mul ka see minek ees, üllatav, et minu niiii uus blogi üldse sinna nominendiks sai aga samas vahva. Üritusele lähen kindlasti, blogija Karmen tuleb minuga koos, siis on vahvam 😀 Mida selga panna, ma ei tea, õnneks dresscode oli lihtne. Aga värina võtab sisse küll;)
  Sulle soovin palju palju edu eksamiteks ja anna ikka teada, kuidas sul läheb eks. Tean, et see on raske ja stressirohke aeg, aga sa saad hakkama 😉

  Vasta
  • Laura

   28. mai 2015 at 09:58

   Ma usun, et me spordi- ja terviseblogijad hoiame ikka kokku ja saab kindlasti põnev üritus olema. 🙂
   Edu läheb küll vaja, loodame, et kõik läheb hästi ja saan varsti rõõmust hõisata. Aitäh sulle! 🙂

   Vasta
 • E4

  28. mai 2015 at 11:42

  Mina leidsin su blogi, kui guugeldasin mida taolist nagu “võrkpallitrenn tartu” või muu sarnane asi. Ja siis tundsin su isegi ära, kuna käisid võrkpalli trennis korra/paar (ei mäleta enam) kevadsemestril. Niisiis olen sulle kaasa elanud juba pea 8 kuud.
  Palju edu eksamiks ja meelekindlust oma tegemistes. 😉

  Vasta
  • Laura

   29. mai 2015 at 12:26

   Mul on tegelikult päris kurb meel, et ma võrkpalli unarusse jätsin ja sinna trenni vist tõesti ainult korra sattusin. Aga no vot üldse ei sobinud see hiline aeg mulle. 🙁
   Aga suur tänu, et oled minuga olnud! 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar