Ma olen elus ja … õnnelik.

No vot siis. Viimane postitus ilmus siin 14. septembril. Selle ajaga on päris palju muutunud.

Ometi ei ole ma suutnud end õigele lainele saada, et blogiga jälle tegelema hakata. Eks rolli mängib ka see, et ega mul väga palju midagi öelda pole. Trenni tegemine on soiku jäänud ja toitumine pole ka kõige eeskujulikum olnud. AGA.. ma olen ikkagi otsustanud, et nüüd on aeg end jälle kokku võtta ja rajale tagasi pressida.

#jõuludeksvormi2016

Mis siis ikkagi juhtunud on vahepeal?

-Ma elan nüüd üksinda. Olen tehtud otsustega rahul ja tean, et miskit väga head on ees ootamas.

-Tööl läheb hästi, lausa üllatavalt hästi. Olin suvel natukene hirmul, et kuidas see uus aasta toimima saab ja kartsin, et eelmise aasta raskused ikkagi kimbutama tulevad. Praegu on kõik on uskumatult heas korras. Lapsed on suvega ikka korraliku hüppe teinud ja tunnid sujuvad hoopis teistmoodi kui eelmine aasta. Tunnen, et olen ise ka palju rahulikum ja rõõmsam, mis ilmselt kandub lastele ka üle. Loodame, et see mõnus seis kestab. 🙂

-Ma olen õnnelik!

-Olen nüüd justkui ametlikult blogija, lepinguga ja puha. Sellest kirjutan aga mõne aja pärast natuke pikemalt.

-Käisin ühel toredal laupeval Margitiga pildistamas. Olin alguses ikka päris ärevil, sest ma tean, kui kohmakas ma võin kaamera ees olla. Tegelikult oli meil Margitiga väga chill ja asi sujus mu meelest väga hästi. Tasuks mõnusad pildid. 🙂 Kui keegi tahab minusugust kohmakusehunnikut veel pildistada, siis ma olen igasugustele pakkumistele avatud. 😀 Aga ma pean ütlema, et sellised sportlikumad võtted tulevad mul mugavamalt välja, kui lihtsalt “ilus” olemine, hihii.

Aga ega mul midagi asjalikku rohkem lisada polegi. Teen hoopis BodyPumpi 99 kava kodus läbi ja püüan selle selgeks saada. Oleks nüüd ju ometi aeg see asi kätte võtta ja end tõestama hakata!

Te võite mulle igasuguseid põnevaid postituste/videote soovitusi ka jätta. Äkki saan käe soojaks ja olen jälle igapäevaselt kirjutamas. 🙂 Mulle ju ometi nii meeldib see!

Kuidas teil läinud on?

Laura

29834308305_62f98c15fe_o

8 kommentaari

Lisa kommentaar