Ma olen sõltuvuses…

H. üllatas mind reedel ja tuli etteteatamata Tartusse. Mul oli selle üle muidugi äärmiselt hea meel, sest muidu oleks ma siin nädalavahetusel üksinda kergelt lolliks läinud. Liikusime eile natuke ringi ka, sest noh, eks ma jaksan ju ennast liigutada küll. Ei tohi lihtsalt liiga hoogu sattuda.

Igatahes on meil nüüd mõlemal kaks kohutavat sõltuvust. 😀

Oleme reedest saadik igal võimalusel Masterchefi vaadanud. Kommenteerime, elame kaasa ja ilastame. Oskaks ka niiviisi süüa teha, küll oleks põnev.

Sellega meie sõltuvused veel aga ei lõppe. Meil on mõlemal telefoni tõmmatud Frozeni Free Fall mäng, mida me sarja vaatamise vahepeal mängime. Voodi on nii ära aeletud, et ka veel praegu (kell saab kohe kolm päeval) olen ma alles teki all. Vähemalt hommikusöögi oleme jõudnud ära süüa. 😀

Kas teil on ka mingeid sõltuvusi? Mis sarju te vaatate? Kas keegi veel mõnest telefonimängust sõltuvuses on? 😀 Igasugused soovitused on teretulnud.

tumblr_nc9enxGmBs1qikmd9o1_250

3 kommentaari

  • Mannu

    15. jaan. 2015 at 11:03

    Loe raamatut või tee mõnd koolitööd. Pane kokku puzzlet või tegele käsitööga. Minge koos jalutama, teatrisse, kinno, tegevusi peaks leiduma.
    Mängud, neist ma ei ole kunagi aru saanud.. või noh sellest, kuidas keegi neist sõltuvusse langeda võiks.. seega soovitangi ülevalpool mainitud tegevusi täiskasvanud inimestele 😀 😀

    Vasta

Lisa kommentaar