Võrkpall on endiselt võrratu

Üks äraütlemata mõnus nädalavahetus, olgugi, et ma praegu suht laip olen.

Võistlustel kaotasime, aga vähemalt kaotasime hea mänguga. Teised olid lihtsalt natuke paremad ja kogenenumad. Terve päev mänge väsitas keha muidugi ära. Mu parema käe õlg on päris läbi. Viimase kahe mängu servid tulid küll läbi jõhkra valu. Täna annab õlg ikka tsipa tunda, eks ole näha, kuidas kolmapäeval käsi funksib.

Peale mänge oli õhtul seltskondlik istumine. Ma pole ammu nii palju naernud, kui eile õhtul. PS! Ka ilma alkoholita võib väääga lõbus olla. 🙂  Igatahes väga lahe ettevõtmine ja juba mõtleme, kuhu veel võistlema minna saaks.

Tulid need vanad head võrguajad meelde, kui võistlustel tihedamalt käisime. Mulle see võistluspinge sobib, mul tuleb selline mõnus hasart sisse ja üldiselt sujub mäng hästi ka. Kui mul viimastel nädalatel trennis serv üldse hästi ei läinud, siis eile võistlustel tuli kõik väga hästi välja. Ja ega mulle vist hääle poolest platsil vastast pole. Ma olen ikka see, kes kõige rohkem ja kõige kõvemini räägib ja ergutab. 😀

Aa ja avastasin täna, et reielihas hakkab ilmet võtma. Uuel nädalal ikka trennidega vapralt edasi, nii mõnus!

Laura.

Kui ma noor ja ilus olin. 😀

Ma oleks siia meie eilse tiimipildi ka pannud, aga ma ei viitsinud teistelt luba küsida. Instagramis (@lauriitak) on üleval. 🙂

2 kommentaari

Lisa kommentaar