EVO – saving ordinary people from themselves

Ma selles postituses põgusalt mainisin, et käisin neljapäeval ühel promoüritusel.

Tegemist oli üritusega, kuhu olid kutsutud blogijad ja ajakirjanikud, et tuvustada juuksehooldustoodete brändi EVO. Kogu koosviibimine oli üldises plaanis väga mõnus. Saime väga põhjaliku ülevaate brändi põhimõtetest, toodetest ja konseptsioonist. Mulle meeldib nende mõte, et lihtsuses peitub võlu, kuid lõbus peab ka olema. Postituses, kus mulle saadetud tooteid tutvustasin (SIIN), oli näha, kui minimalistlik on pakend ja kui vahvad tekstid neile peale kirjutatud on.

Ürituselt ei tulnud ma tagasi aga sugugi tühjade kättega. Kingikott sisaldas juuksemaski, soengupuudrit, mullitajat ja pisikest joogikest.

Mainisin seda küll juba, aga mul tõesti oli veidi kummaline seal alguses olla. Tundsin end nii pisikese tegijana ja massi sulamine tundus esmalt ikka jube keeruline. Õnneks nägin üht tuttavat nägu ja armas Anna tuli ka minuga rääkima. Oli kohe palju mugavam olla, kui peale seina ääres seismise ka kellegagi rääkida oli. 🙂

13012862_1397132086978982_9062119962225822023_n

Foto: Cutrico FB leht

Samas tekkis ikka tunne, et väga lahe oleks tihedamini sellistel üritustel käia. Moe- ja ilublogijad ongi vast natuke eelisseisus, sest just neile on enamasti sellised kogunemised suunatud. Kas tervise- ja spordiblogijatele ka miskit vahvat korraldatakse? Oleks ju päris vahva mingitest tervisetoodetest lähemalt kuulda. Hihii!

12974266_1397131966978994_5490585026758384491_n

Foto: Cutrico FB leht

Kuidas ma oskan pildi peale nii suur jääda. :/ 

Igatahes oli tore ja ma olen ikkagi väga rõõmus, et kutse ja võimaluse sain. 🙂

Minge uurige kindlasti EVO kodulehte evohair.com ja Cutrico kodulehte cutrico.ee kust on võimalik omale EVO tooteid seotada.

Laura

6 kommentaari

 • Anna

  18. apr. 2016 at 12:56

  Tead mina olen ka neil piltidel kuidagi suur 😄 Sellepärast seda kahekesi pilti ei pannudki blogisse kuna seal olen kuidagi eriti suur 😄

  Vasta
  • Laura

   18. apr. 2016 at 01:04

   Mis asja, minu meelest näed sa jumala ilus selle pildi peal välja. Aga sellega vist ongi nii, et ise näed ennast hoopis teistmoodi (ja tihti vist valesti ka. :D)

   Vasta
 • Hellu

  18. apr. 2016 at 01:39

  Tead, ma arvan et sa paistad pildil veidi suurema võitu selle lohvaka pluusi tõttu. Sa oled oma kehaga väga head tööd teinud ning peaksid seda pigem liibuvate riietega rõhutama. Antud pluus, ei paista mitte ühegi koha pealt su ilusat figuuri paitavat. Aga vähemasti on silmad jätkuvalt sära täis 🙂

  Vasta
  • Laura

   18. apr. 2016 at 01:47

   Jep, sul on täiesti õigus, et lohvakad riided ei tee mulle sugugi head. Aga mul on täielik riiete kriis. Mul pole üldse selliseid ilusamaid pluuse või asju. Mingi hetk jäid kõik riided suureks ja ma pole üldse riideid ostnud. :/
   Aitäh sulle! 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar